6.8 C
Rīga
svētdien, 17 novembris, 2024

Liellopu gaļas salāti ar dārzeņiem.

 

15

Sastāvdaļas:

150-200 gr vārītas liellopa gaļas
1 burkāns
3 ķiploka daiviņas
1-2 sīpoli (skaits atkarīgs no sīpolu izmēra)
2-3 marinēti gurķi
4-5 ēdk. majonēzes
sāls pēc garšas
eļļa sepšanai

Pagatavošana:

Gaļu sagrieziet nelielos gabaliņos. Pēc tam gaļu apbrūniniet nelielā eļļas daudzumā.
Notīriet burkānu un sarīvējiet uz rupjās dārzeņu rīves un pēc tam arī apcepiet nelielā daudzumā uz atsevišķas pannas.

Sīpolus sagrieziet pusapļos un arī apcepiet. Sīpolus un burkānus ieberiet caurdurī, lai notek liekie tauki un sula.
Gurķus sagrieziet nelielos salmiņos, arī no gurķiem vajag notecināt lieko šķidrumu.
Visas sastāvdaļas samaisiet un pievienojiet klāt smalki sagrieztu ķiploku. Pievienojiet majonēzi un pēc vajadzības pievienojiet sāli.

Labu apetīti!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.