5.2 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Ai, kā sāp! Kādas frāzes visvairāk ievaino katras horoskopa zīmes pārstāvjus

 

Young beautiful girl outdoor portrait by Alina Chumakova on 500px.com

Nevienam nav noslēpums, ka vārdiem ir graujošs spēks. Nereti notiek tā, ka emociju uzplūdā cilvēki pasaka cits citam aizvainojošus vārdus, kurus gribas uzreiz “paņemt” atpakaļ, taču diemžēl tas nav iespējams.

Tad ir jāmeklē veidi, kā atvainoties, vai arī jāmēģina paskaidrot pateikto maigākā tonī. Protams, aizvainojošus vārdus ir smagi dzirdēt katram cilvēkam, taču ir konkrētas frāzes, kuras burtiski “paralizē” tās vai citas Zodiaka zīmes pārstāvjus.

Tas, kam vieni nepiešķir nekādu uzmanību, citus spēj iedzīt īstā depresijā! Tātad – lūk, šīs ir frāzes, kuras zinot, jūs izvairīsieties no nepatīkamām sekām saskarsmē ar tās vai citas Zodiaka zīmes pārstāvjiem!

AUNS

“Nomierinies”
Visa sāls ir tajā, ka šis vārds tikai spēcīgāk nokaitina un sanikno Auna zīmes pārstāvjus. Ja jūs vēlaties palīdzēt Aunam, mēģiniet viņu nomierināt citādā veidā, taču nekādā ziņā nesakot viņam vārdu “nomierinies”.

VĒRSIS

“Bet viņš/viņa ir tā nekas”
Vēršu partneriem ir jāizvairās no komentāriem par citām sievietēm/vīriešiem. Pat tad, ja jūs vēlaties pateikt, ka jūsu partnere/partneris ir daudz skaistāka/skaistāks, labāk nesalīdziniet viņu ar citām sievietēm/vīriešiem, bet vienkārši izsakiet viņai/viņam komplimentu. Citādi no konflikta neizvairīsieties!

DVĪŅI

“Tas izklausās muļķīgi”
Nekad nesakiet Dvīņiem šo frāzi, jo tās dēļ smagi cietīs viņu ego. Šīs zīmes pārstāvji zina, ka viņi ir gudri, atjautīgi un interesanti sarunbiedri, tāpēc šāda frāze viņos izraisīs īstu dusmu lēkmi.

VĒZIS

“Atšujies no manis, tu esi apnicīga/apnicīgs”
Šāda frāze nepatiks nevienam cilvēkam, taču Vēži burtiski ieslīgst melanholijā, izdzirdot kaut ko tādu. Viņi grūti atveras cilvēkiem, tāpēc – ja kāds tuvinieks Vēzim pateiks šādus vārdus, tad nodarīs viņam lielas sāpes.

LAUVA

“Tu neizskaties pārāk labi”
Lauvām patiešām patīk sekot līdzi savam izskatam, lai vienmēr būtu nevainojamas. Tieši tāpēc labāk izvairīties no negatīviem komentāriem par viņu ārējo izskatu, ja jūs nevēlaties sāpināt šīs zodiaka zīmes pārstāvjus.

JAUNAVA

“Kāpēc mēs nelīdzināmies viņiem?”
Ja Jaunavas partnere/partneris salīdzina savu kopdzīvi ar citiem pazīstamiem pāriem, tas patiešām satrauks šīs zīmes pārstāvi, un viņa vai viņš uzreiz sāks meklēt problēmas savās attiecībās.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.