6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Ai, kā sāp! Kādas frāzes visvairāk ievaino katras horoskopa zīmes pārstāvjus

 

SVARI

“Man nepatīk tavi draugi”
Ja Svari izdzirdēs šādus vārdus no sava partnera/partneres, tad nodarīs viņiem patiesas sāpes. Draugi Svaru zīmē dzimušajiem ir neatņemama viņu pašu daļa, tāpēc minēto frāzi viņi uztvers kā kritiku, kas vērsta ne tikai pret draugiem, bet arī viņiem.

SKORPIONS

“Mana bijusī/bijušais…”
Nevienam nepatīk klausīties salīdzinājumus ar bijušajiem partneriem, taču Skorpioniem tā ir īsta traģēdija, jo viņi ir ļoti greizsirdīgi. Ja jūs šīs zīmes pārstāvim/pārstāvei pateiksiet šādus vārdus, viņš/viņa uz ilgu laiku zaudēs sirdsmieru.

STRĒLNIEKS

“Tu esi traka/traks”
Strēlnieki šos vārdus uztver tikai negatīvā nozīmē. Viņi uzskata šādu frāzi par sava intelektuālā un emocionālā stāvokļa aizvainošanu. Jums labāk tā nejokot!

MEŽĀZIS

“Tu nepatīc maniem vecākiem”
Šīs zīmes pārstāvji/pārstāves patiešām grib visiem patikt. Ja partneris/partnere pateiks minēto frāzi, Mežāzis to uztvers kā apstiprinājumu tam, ka arī pats partneris/partnere pietiekami nemīl viņu.

ŪDENSVĪRS

“Tu esi tieši tāda pati kā tava māte”
Protams, Ūdensvīri mīl savas mātes, taču viņiem/viņām gribas saņemt uzslavu vai pārmetumus pašiem par saviem nopelniem un kļūdām. Ūdensvīriem vispār nepatīk, ka viņus/viņas ar kādu salīdzina.

ZIVIS

“Tev ir tik daudz problēmu”
Šīs zīmes pārstāvji/pārstāves paši/pašas zina, ka viņi/viņas ir ārkārtīgi emocionāli/emocionālas, tāpēc bieži atrod problēmas pat paši/pašas sevī. Un tomēr Zivīm negribas, lai no partneru lūpām izskanētu šādi vārdi! Izdzirdot tos, viņas/viņi izjūt dziļu vilšanos un sāk šaubīties par tuva cilvēka atbalstu.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.