3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Kvalitāte pret kvantitāti: Pieci apģērba gabali, kuriem naudu taupīt nevajadzētu

 

Kurpes

Šeit pat jebkuri komentāri ir lieki, bet… Pirmkārt, labs apavu pāris kalpos ļoti ilgi. Otrkārt, gan jau katra no mums ir saskārusies ar jauno apavu problēmu – tulznām. Jo retāk mēs ar to saskaramies, jo labāk! Dod priekšroku neitrāliem un klasiskiem modeļiem – melnā un miesas krāsā.

Ādas jaka

Pareiza piegriezuma ādas jaka ir katras sievietes garderobes pamatnepieciešamība. To var valkāt vēsā vasarā un pat vēsā rudenī! Priekšroku būtu jādod dabīgai ādai, jo tad jaka kalpos ilgāk un izskatīsies labāk.

Apakšveļa

Šis ir apģērba gabals, kas mūsu ķermenim atrodas vistuvāk. Un tas, cik ērti mēs jūtamies savā apakšveļā, norāda uz to, cik izdevusies būs diena. Pietiks ar to, ka tavos krājumos ir tikai daži krūšturi. Galvenais, lai tie ir kvalitatīvi, skaisti un ērti. Labs un pareizi izvēlēts krūšturis neatstās uz tava ķermeņa nekādus nospiedumus.

Ikdienā izvēlies elpojošas, kokvilnas biksītes, bet „īpašākos gadījumos” vari atļauties kvalitatīvas mežģīnes.

Soma

Daudzi saka, ka sievietei ir jābūt daudz somiņām. Tā nav! Pirmkārt, sievietei ir jābūt vienai, kvalitatīvai somiņai. Tā papildina kopējo tēlu. Izvēlies klasisku modeli, kurā nav nekā lieka. Tāpat tai jābūt ērtai un vieglai.

Saulesbrilles

Lai ir vienas, bet kvalitatīvas. Brillēm būtu jābūt ar UV filtru un stingriem rāmjiem. Izvēlies tādu modeli, kas tev patiesi piestāv, nevis konkrētajā sezonā ir aktuāls. Tu saulesbrilles nepērc vienai sezonai!

 

Avots: Womanhi.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.