5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Nešpetnais horoskops: Cik gan daudz sliktu īpašību piemīt katrai zodiaka zīmei!

 

~ Olivia ~ by Randy Pond on 500px.com

Auns. Tu esi no pionieru sugas un nicini lielāko daļu cilvēku. Tu esi apveltīts ar mainīgu temperamentu, esi nepacietīgs un sniedz nievājošus padomus. Nu, īsts kretīns!

Vērsis. Tu esi praktisks un uzstājīgs. Tev ir suņa apņēmība, un tu strādā kā traks vai kā galeru vergs. Lielākā daļa cilvēku domā, ka esi stūrgalvīgs. Ar šādu darba ētiku tu esi sasodīts komunists: tā sacīt, mēs jaunu pasauli sev celsim! Un tādā garā.

Dvīņi. Tu esi ātrs un inteliģents, domātājs. Cilvēkiem tu patīc, jo tu esi biseksuālis. Tomēr tu arī esi lēts nelietis. Dvīņi ir meļi, izslavēti slikti mīlnieki ar noslieci uz incestu.

Vēzis. Tu esi līdzjūtīgs un saprotošs pret citu cilvēku problēmām. Viņi domā, ka esi pamīksts. Vienmēr atliec visu uz vēlāku. Tāpēc tu vienmēr būsi labklājībā, bet pats nebūsi ne nieka vērts.

Lauva. Tu sevi uztver kā dzimušu līderi. Citi domā, ka esi pārāk uzstājīgs. Lielākā daļa Lauvu ir kaušļi. Tu esi iedomīgs un nevari paciest godīgu kritiku. Tava augstprātība ir pretīga. Lauvas ir zaglīgi nelieši un (pārāk) daudz skūpsta spoguļus.

Jaunava. Tu esi no loģiskajiem domātājiem, un tu ienīsti nekārtību. Visa tā mēslu vākšana ir apnicīga taviem draugiem. Tu esi auksts un bez emocijām un bieži vien aizmiedz mīlēšanās laikā. Jaunavas ir labi autobusa vadītāji un suteneri.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.