6.8 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Nešpetnais horoskops: Cik gan daudz sliktu īpašību piemīt katrai zodiaka zīmei!

 

Svari. Tu esi māksliniecisks, radošas dabas un tev ir grūti iekļauties realitātē. Ja tu esi vīrietis, tad, visticamāk, homoseksuālis. Izredzes uz darbu un finansiālu ieguvumu gan ir lieliskas. Lielākā daļa no Svariem-sievietēm izceļas ar vieglu uzvedību.

Skorpions. Tu esi gudrs biznesā, un tev nevar uzticēties. Tu sasniegsi panākumu augšgalu pilnīga ētikas trūkuma dēļ. Tu esi ideāls maita. Lielākā daļa Skorpionu (vismaz sirdī) ir slepkavas.

Strēlnieks. Tu esi optimistisks un pārāk entuziastisks. Tev ir bezrūpīga tendence paļauties uz veiksmi, jo tev nav talanta. Lielākā daļa Strēlnieku ir dzērāji un smēķētāji. Cilvēki bieži par tevi smejas, jo tu vienmēr esi tas, kurš pirmais krīt.

Mežāzis. Tu esi konservatīvs un baidies uzņemties riskus. Būtībā tu esi gļēvulis. Nekad nav eksistējis ietekmīgs Mežāzis. Tev vajadzētu sevi nogalināt un pārradīt no jauna!

Ūdensvīrs. Tev ir radošs prāts, ar noslieci uz progresu. Tu melo ar vērienu. No otras puses, tev ir nosliece uz bezrūpīgumu un nepraktiskumu. Visi uzskata, ka tu esi īsts draņķa gabals.

Zivis. Tev ir spilgta iztēle, un tu bieži domā, ka tevi izseko policija vai FIB. Tev ir neliela ietekme uz saviem draugiem, un cilvēki tevi nosoda, jo tu lielies ar savu, protams, neesošo varu. Tev trūkst pašpārliecinātības, un būtībā tu esi gļēvulis. Zivis mazākos un vājākos un urbina sev degunu.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.