Nepieciešams
600 gr vistas filejas
3 olas
2 ēdk miltu
1 ēdk. citronu sulas
zaļumi (pēc izvēles)
sāls, pipari
karijs
50 gr siera (pēc izvēles)
Pagatavošana
- Sadaliet vistas fileju porcijās, nedaudz apsāliet un apberiet ar kariju.
- Tad pagatavojiet mīklu. Sakuliet olas kopā ar citronu sulu, zaļumiem un garšvielām. Lēnām pievienojot miltu, lai nerastos kunkuļi. Variet pievienot rīvētu sieru.
- Tad mīklai pievienojiet vistu un ļaujiet tam visam nostāvēties minūtes 30-40.
- Kārtīgi uzsildiet pannu ar augu eļļu un tad lieciet cepties vistu. Vēlams novietojot tā, lai gabali neskarās viens pie otra.
- Cepiet vienu pusi 10 minūtes, bet otru 5 minūtes.
Labu apetīti!
Autors: Dieviete.lv
Pilnīgi garām
ok