Nepieciešams

600 gr vistas filejas
3 olas
2 ēdk miltu
1 ēdk. citronu sulas
zaļumi (pēc izvēles)
sāls, pipari
karijs
50 gr siera (pēc izvēles)

Pagatavošana

  1. Sadaliet vistas fileju porcijās, nedaudz apsāliet un apberiet ar kariju.
  2. Tad pagatavojiet mīklu. Sakuliet olas kopā ar citronu sulu, zaļumiem un garšvielām. Lēnām pievienojot miltu, lai nerastos kunkuļi. Variet pievienot rīvētu sieru.
  3. Tad mīklai pievienojiet vistu un ļaujiet tam visam nostāvēties minūtes 30-40.
  4. Kārtīgi uzsildiet pannu ar augu eļļu un tad lieciet cepties vistu. Vēlams novietojot tā, lai gabali neskarās viens pie otra.
  5. Cepiet vienu pusi 10 minūtes, bet otru 5 minūtes.

Labu apetīti!

Autors: Dieviete.lv

 
2 Comments
  1. Anonīms 4 mēneši ago

    Pilnīgi garām

  2. Anonīms 3 mēneši ago

    ok

Leave a reply

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?