8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops: Astoņas lietas, ko tev būtu jāzina par Aunu

 

Untitled by Luan Vieira on 500px.com

Apsveicam! Auns ir pirmā un labākā zodiaka zīme! Un, ja tu pati esi Auna zīmē dzimusi vai arī esi kopā ar šīs ugunīgās zīmes pārstāvi, tad, lūk, kas tev par viņiem būtu jāzina:

Viņi ir īsti auni

Dzīvnieku pasaulē auns varbūt arī nebūs tas lielākais un skaistākais dzīvnieks, toties viņš zina, kā būt par barvedi. Auns ir izlēmības, līderības, autoritātes un iniciatīvas simbols. Ja tu kādreiz esi strādājusi grupā, tad cilvēks, kurš uzņēmās lielāko daļu atbildības un dalīja pienākumus, noteikti bija Auns.

Viņi ir agresīvi

Marss ir kara Dievs, un tieši Marss valda pār Auniem. Viņi runā to, ko domā, un sakāmo pat nefiltrē. Viss, kas viņiem ir prātā, ir arī uz mēles. Viņi šo īpašību pielieto arī brīžos, kad vēlas kaut ko iegūt. Cilvēks, darbs vai pēdējais picas gabals, bet tev labāk paiet malā. Pašas mieram…

Viņi ir ugunīgi

Auni ir viegli aizkaitināmi, impulsīvi un kaislīgi. Viņi neapstājas ceļā uz savu mērķi. Tas attiecas uz visām dzīves sfērām, arī attiecību. Viņi ir lieliski mīlnieki. Ja tu vēlies pievērst Auna uzmanību, dari sekojošo: pajautā par piedzīvojumiem, izplāno izbraucienu ar automašīnu un pārsteidz ar spontānu seksu.

Viņi ir nepacietīgi

Aunā mutuļo liels kareivīgās enerģijas daudzums. Ja viņam nav, kur šo enerģiju likt, viņš burtiski uzvārās un emocionāli uzsprāgst. Auniem nav pacietības. Vēlies uzaicināt viņu uz randiņu? Ierodies laicīgi. Vēlies viņam atbraukt pakaļ? Atbrauc laicīgi. Neliec Aunam gaidīt…

Viņiem ātri kļūst garlaicīgi

Auniem ātri viss apnīk, un, ja tu viņu neizklaidēsi, viņš dosies meklēt piedzīvojumus citur. Tas attiecas uz visu — attiecībām, skolu, darbu, ēdienu, mūziku utt. Labā ziņa ir ā, ka tu vienmēr pamanīsi to, vai Aunam ar tevi ir garlaicīgi vai, nē.

Viņiem vajag, lai tu cieni viņu brīvību

Tagad, kad tu zini, ka Auni ir agresīvi un diezgan kaislīgi līderi, tev ir arī jāsaprot, ka viņi ir ļoti neatkarīgi cilvēki. Tas nozīmē, ka Aunam ir vajadzīgs partneris, kurš spēs ar viņu sastrādāties un atbalstīt, nevis vilkt uz atpakaļu. Panākumi un izlēmība Aunus ļoti saista, un sev blakus viņi vēlas redzēt cilvēku, kurš cienīs viņu vēlmi pēc privātās telpas.

Viņi ir uzticīgi un gādīgi

Viņiem patīk rūpēties un būt uzticīgiem draugiem, ģimenei un partneriem. Tiklīdz tu kļūsi par Auna ģimeni, viņš burtiski iznīcinās visus tavus naidniekus. Tas nozīmē, ka tavi ienaidnieki kļūst arī par viņa ienaidniekiem.

Viņš mīlēs tevi mūžam

Ja tev izdosies likt Aunam tevī iemīlēties, tu pavisam noteikti to sajutīsi. Neraugoties uz vairākām Auna nepilnībām, viņš mīlēs tevi ar visu savu sirdi un dvēseli. Tu izjutīsi pieķeršanos un uzticību. Visa viņa enerģija un kaisle apvienojas, lai mīlētu un taptu mīlētam.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.