7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Horoskops: Septiņas lietas, ko tev būtu jāzina par Mežāzi

 

capricorn lady by Phuc Kun on 500px.com

Viņi ir mērķtiecīgi

Mežāži iet tieši pakaļ savam mērķim. Viņiem ir sapnis un centība to pārvērst par realitāti. Viņi spēj darīt daudz darbu vienlaicīgi, un noteikti mīl kompāniju.

Viņiem ir augsti standarti

Tas nenozīmē atvaļinājumu Bali vai briljantu kaklarotas dāvanā… Viņiem ir svarīgi, lai partneris arī tiektos pēc labākas dzīves un jauniem panākumiem. Viņi savu partneri mīlēs, neatkarīgi no viņa algas apmēra. Viss, kas Mežāzim ir nepieciešams, ir interesanta tēma sarunai.

Viņi ir darbaholiķi

Darbs ir Mežāža apsēstība. Viņš tam atdod lielāko daļu sava laika un spēka. Laikā, kad citi noguruma dēļ krīt no kājām, Mežāži ģenerē jaunas idejas un risina jaunus uzdevumus.

Viņi ir godīgi

Mežāzis tev vienmēr teiks patiesību. Diemžēl, tas ne vienmēr ir labi. Viņu apsēstība ar godīgumu ne visiem patīk, bet viņi arī necenšas patikt visiem.

Viņi ir konkurētspējīgi

Mežāža konkurētspēja, kopā ar viņa intelektuālo spēku, var padarīt viņu par lielisku komandas biedru un bezbailīgu konkurentu. Drošāk ir, ja viņi atrodas tavā pusē…

Viņi ir uzticīgi sev tuviem cilvēkiem

Mežāži ir uzticami un lojāli. Ja Mežāža draugam tika salauzta sirds, viņš nevilcinoties parādīsies pie drauga durvīm ar viskija pudeli vai saldējuma kasti. Mežāzis var pat atcelt randiņu, ja kādam viņa ģimenes loceklim vai draugam pēkšņi uzrodas problēmas.

Viņi ir uzticīgi savam partnerim

Mežāzis var nebūt attiecībās (ja uzskatīs, ka tās aizņem pārāk daudz laika), un viņš nesteidzas sevi saistīt ar kādu cilvēku. Bet, tiklīdz tas notiek, un viņš saprot, ka cilvēks ir tā vērts, viņš paliks uzticīgs tikai viņam.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.