6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops: Lūk, ko viņš patiesībā domā, kad saka, ka mīl tevi

 

Close Up Of Romantic Young Couple Hugging Outdoors by Guerilla Images on 500px.com

Viņš pateica, ka mīl tevi. Tu domā, ka tas ir skaisti, bet, ko patiesībā ar šiem vārdiem grib pateikt viņš?

Auns

Tevis dēļ esmu, kā bez prāta

Auns savas izredzētās liek uz goda pjedestāla un izjūt pret viņām kaislīgu pieķeršanos. Viņš mīl spēcīgi un ātri: katru reizi, kad tu nosūti viņam sms, viņa sirds pukst straujāk. Kad viņš saka, ka mīl tevi, viņš atzīst, ka tu esi viņa saule, mēness un zvaigznes…

Vērsis

“Es tev uzticos”

Vērši ir uzmanīgi. Viņi viegli panāk to, ka cilvēki viņiem uzticas, bet ir ļoti izvēlīgi, kad pašiem jāizvēlas, kam uzticēties. Tieši tāpēc, lai iemīlētos, Vērsim ir jājūtas komfortabli blakus savam partnerim. Ja viņš saka, ka mīl, tas nozīmē, ka spēcīgi tev uzticas.

Dvīņi

„Kad esmu tev līdzās, es varu būt es pats”

Dvīņi ir sabiedriski un noslēgti reizē. Viņi var runāt par jebko un ar jebkuru cilvēku, nemaz neizrādot savu patieso dabu. Dvīņiem ir grūti atklāties, tāpēc viņi ne vienmēr paši sevi saprot. Tāpēc, ja viņš saka, ka mīl, tas nozīmē, ka tu esi vienīgais cilvēks pasaulē, ar kuru viņš var būt atklāts.

Vēzis

„Nekad nepamet mani!”

Vēži ir ļoti kaislīgi un emocionāli cilvēki. Viņi mīl spēcīgi un neprātīgi. Viņi gaida, kamēr būs pilnībā pārliecināti par to, ka ir drošībā, bet pēc tam pieķersies tev, kā dadzis. Tāpēc, kad viņi saka, ka mīl, viņi paziņo to, ka tu viņam esi ļoti svarīga un, ja pametīsi, tu sagrausi visu viņa pasauli.

Lauva

„Tu uzvarēji”

Lai gan Lauva pats ir mīlošs un jautrs, viņam var būt grūti saņemties veidot nopietnas attiecības ar vienu partneri. Lai gan viņš ir harizmātisks un gandrīz vienmēr draugu kompānijā, kad viņš atrod savu otro pusīti, viņš apzināti izlemj palikt ar viņu un atteikties no citiem. Tāpēc tieši viņa „es tevi mīlu” ir lielākais kompliments, ko sieviete varētu saņemt.

Jaunava

„Es varu būvēt ar tevi nākotni”

Šie vārdi Jaunavai ir kā solījums. Jaunavas ir vieni no uzmanīgākajiem un koncervatīvākajiem vīriešiem. Lai justos droši, viņiem ir nepieciešams līdzsvars it visā. Kad Jaunava atzīstas mīlestībā, viņš noteikti domā par attiecībām ilgtermiņā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.