7.9 C
Rīga
svētdien, 5 maijs, 2024

Horoskops: Lūk, ko viņš patiesībā domā, kad saka, ka mīl tevi

 

Svari

„Es vienmēr centīšos tevi saprast”

Harmonija un taisnīgums Svariem ir pamatnepieciešamība. Tieši tāpēc viņi iegulda daudz spēku, lai arī pret saviem partneriem izturētos taisnīgi un ar sapratni. Bez tā viņu personīgā laime nav iespējama.

Skorpions

„Es tevi aizsargāšu, par jebkādu cenu”

Skorpioni ir spītīgi, greizsirdīgi un dažkārt pat manipulējoši cilvēki. Bet, ja tu spēj atrast viņā mīļumu, viņš apgriezīs visu pasauli kājām gaisā, lai tikai tu būtu drošībā. Skoprioni nemāk publiski izrādīt savu mīlestību, bet viņi saviem tuvajiem ir ļoti uzticīgi. Tāpēc, ja Skorpions saka, ka mīl tevi, tas nav nieks.

Strēlnieks

„Es tevi patiesi mīlu – pagaidām”

Strēlnieks ir brīvības un baudas zīme. Viņu ātri pārņem garlaicība un nepacietīgums. Viņam vienmēr ir jābūt kustībā. Protams, daži no viņiem ir spējīgi uz ilgstošu mīlestību, bet parasti viņi dod priekšroku partneru maiņai. Tas nenozīmē, ka viņu mīlestība nav patiesa. Vienkārši var gadīties, ka tā ir īstermiņa.

Mežāzis

„Sasniegsim savus mērķus kopā”

Mežāži ir ļoti mērķtiecīgi un uz karjeru orientēti cilvēki. Taču tas nenozīmē, ka mīlestība viņus neinteresē. Viņi atrod laiku arī tām. Tāpēc, ja tu ietilpsti Mežāža dzīves plānā, vari būt pārliecināta, ka jūsu kopdzīve būs panākumu pilna.

Ūdensvīrs

„Es būšu tev uzticīgs, neraugoties ne uz ko”

Ūdensvīri ir enerģiski perfekcionisti, bet saistības un pienākumi viņus biedē. Tieši tāpēc var gadīties tā, ka viņi atgrūž savus partnerus. Bet, ja Ūdensvīrs pārvar savas bailes, viņš var sniegt spēcīgu mīlestību savam partnerim un kļūt par uzticamāko un mīlošāko cilvēku.

Zivis

„Es tev visu piedošu”

Zivis ir nelabojami romantiķi. Viņi ir uzticīgi un rūpīgi izturas pret otru cilvēku. Viņiem piemīt tendence piedot gandrīz visu, tāpēc dažkārt ir attiecībās ar alkoholiķiem, narkomāniem un vardarbīgiem partneriem. Zivju mīlestības izpausmes vajadzētu uztvert ar cieņu, nevis izmantot savā labā.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.