8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Uzzini savu ideālo atvaļinājuma galamērķi, balstoties uz tavu zodiaka zīmi

 

Svari – Prinča Edvarda sala, Kanāda. Tev patīk maiga un klusa vide, kurā tu vari pasēdēt, padomāt un apbrīnot kaut ko, ko neesi redzējusi. Tieši šī sala būs piemērota vieta tādām aktivitātēm. Izbrauc ar laivu, apskati vēsturiskas celtnes un nogaršo vietējo ražotāju jūrasveltes.

Skorpions – Keiptauna, Dienvidāfrika. Tev patiks Keiptaunas skaistums, dzīvīgums un kaisle. Šajā pilsētā ir satriecoša nakts dzīve, kā arī dabas skaistums – kalni, kuros rāpties un pludmales, kurās laiskoties. Tas ir tieši tas, kas tev, enerģiskam Skorpionam, ir vajadzīgs.

Strēlnieks  – Roma, Itālija. Tu bez ceļojumiem vispār nespēj dzīvot. Varbūt tu jau daudz kur esi bijusi, bet Roma ir tā vieta, kur tev ir jābūt. Tu neesi pārāk izvēlīga – ja tas ir kaut kas jauns un aizraujošs, tu piedalies. Bet Roma tev var piedāvāt daudz vairāk! Māksla, ēdiens un laikapstākļi ļaus tev doties piedzīvojumos, kurus tu nevēlēsies pārtraukt!

Mežāzis – Taizeme. Jā, darba atstāšana un došanās atvaļinājumā var tevī raisīt stresu, bet apstājies uz brīdi. Padomā par to, cik plašu kultūras, izglītojošu un atslābinošu pieredzi tev var sniegt elpu aizraujošā Taizeme. Tev patiks atklāt Taizemes kultūru, ēdienu un tradīcijas.

Ūdensvīrs – Bora Bora. Tev patīk pavadīt savu brīvo laiku vienatnē, un, kas var būt labāka vieta par Bora Bora? Tur bungalo mājiņas atrodas tieši uz ūdens, virs skaidra un zila ūdens. Neviens tur tevi netraucēs! Ja tomēr izdomā doties kādās aktivitātēs, noteikti izmēģini niršanu. Tev patiks baudīt okeāna skaistumu un mieru.

Zivis – Florence, Itālija. Ieelpo romantiskumu Itālijas pilsētā, kas nozags tavu sirdi! Florences skaistums un miers varētu tevi paturēt tur mūžīgi, jo pilsēta pati par sevi ir īsts mākslas darbs. Vēsture, muzeji, mūzika, ēdiens… Tas ir viss, ko Zivis var vēlēties!

 

Avots: Yourtango.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.