1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Horoskops: Kas augustā sagaida katru horoskopa zīmi?

 

Svari. Ja tu jau sen esi sapņojusi par nesteidzīgu atpūtu, tad tas laiks ir klāt. Šajā mēnesī zvaigznes iesaka atrast laiku, lai atpūstos un atslābinātos pēc pilnas programmas. Netraucēs arī kūrorta romāniņš. Neizvairies no jaunas iepazīšanās, jo tā noteikti atstās tikai labus iespaidus.

Skorpions. Šai zodiaka zīmei augusts ir īstais laiks, lai mainītu savu dzīvi. Šis būs labvēlīgs mēnesis jaunam sākumam: biznesam, darba maiņai, hobijam. Ja tev ir slepeni sapņi un vēlmes, tad ir īstais laiks tās īstenot. Citas iespējas var arī nebūt.

Strēlnieks. Šajā mēnesī iesakām pievērsties sevis izzināšanai/ savai garīgajai personības pusei. Saplāno sev interesantu un izglītojošu kultūras pasākumu programmu. Noderīga būs meistarklašu apmeklēšana. Visas jaunās iemaņas apgūt šomēnes būs daudz vieglāk.

Mežāzis. Kad tu pēdējo reizi zvanīji mammai, rīkoji pasēdēšanu ar draugiem un pavadīji laiku kopā ar radiem? Ja tu nespēj īsti atcerēties, tad šis ir īstais gada laiks, kad veltīt laiku sev mīļiem cilvēkiem. Augustā Mežāžiem būtu vēlams koncentrēties uz ģimeni. Karjera no tā necietīs, jo darbi tāpat veiksies labi.

Ūdensvīrs. Lai gan lielākā daļa vasaras jau ir garām, tev nenāks par sliktu parūpēties par savu figūru. Augustā jebkuras fiziskās aktivitātes labi iespaidos tavu veselību. Nodarbojies ar jogu, kikboksu vai pilatēm vai rīta skriešanu. Kas attiecas uz karjeru, tad labāk nesteidzini notikumus. Šis vēl nav īstais laiks.

Zivis. Ja tu jau ilgu laiku esi daļa no mokošām attiecībām, tad šis ir īstais laiks, lai tās pārtrauktu. Augustā šķiršanās būs maksimāli mierīga. Ilgi nepārdzīvo un dodies jaunas mīlestības meklējumos. Bet, lai jaunā partnera atrašana neievilktos, parūpējies par savu ārējo izskatu. SPA salona apmeklējums būs laba terapija salauztas sirds dziedēšanai.

 

Avots: Flytothesky.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.