13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Horoskops: Kurā dzīves jomā katrai zodiaka zīmei veicas visvairāk?

 

SVARI

Svarus grūti nosaukt par veiksminiekiem – viņi nav Fortūnas mīluļi, lai gan tā dažkārt sniedz viņiem dāvanas, kas izpaužas kā negaidīta peļņa, veiksmīga apstākļu sakritība un negaidīta izglābšanās no briesmām. Toties šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem kopš dzimšanas ir veicies ar harismu – viņi apbur apkārtējos, tāpēc tie ar prieku uzņemas Svaru pienākumus, izpilda viņu vietā grūtus uzdevumus vai arī bieži lutina ar kaut ko patīkamu.

SKORPIONS

Skorpionu liktenis ir tik bagātīgi apveltījis ar dažādiem talantiem, ka veiksme principā nav nepieciešama, taču tā viņam ir. Pateicoties laimīgiem gadījumiem, šīs zīmes pārstāvji regulāri nonāk vajadzīgajā vietā un vajadzīgajā laikā, tāpēc viņiem netrūkst iespēju realizēt savu slēpto potenciālu. Tas attiecas gan uz karjeru, gan uz mīlas dzīvi. Fortūna sargā tos, kas nebaidās riskēt, tāpēc var sacīt, ka Skorpiona zīmes pārstāvji ir īsti veiksminieki tur, kur noris nervus kutinoši notikumi.

STRĒLNIEKS

Fortūna lutina arī Strēlnieku. Viņam pastāvīgi veicas apzinātu un neapzinātu vēlmju piepildīšanās jomā. Strēlnieku vajadzības piepildās tik regulāri, ka tas vairs nepārsteidz ne šīs horoskopa zīmes pārstāvjus, ne tos, kas viņus pietiekami labi pazīst. Strēlnieka liktenis vienmēr veidojas viņam labvēlīgā veidā pat tad, ja viņš nepieliek nekādas īpašās pūles. Strēlnieks pastāvīgi atrod vairāk, nekā zaudē – viņam blakus vienmēr vajadzīgajā brīdī uzrodas cilvēki, kas gatavi sniegt mīlestību, materiālos labumus, patīkamu sabiedrību, interesantu un peļņu nesošu darbu.

MEŽĀZIS

Mežāža veiksme – tas tik ir kaut kas! Dažkārt šķiet, ka Fortūna un liktenis speciāli nomet viņam pie kājām dažādus dārgumus, pie tam, tiešā nozīmē. Mežāža zīmē dzimušie regulāri uz ielas atrod juvelierizstrādājumus ar dārgakmeņiem, liela nomināla naudas zīmes un makus ar pieklājīgām naudas summām, kā arī dažādas teicamas kvalitātes saimniecībā nepieciešamas lietas. Mežāzim arī veicas ar izdevīgiem piedāvājumiem – pat tie piedāvājumi, kuri sākumā šķiet īsta sodība, galu galā sniedz lielu peļņu vai veiksmi visai dzīvei. Mežāža zīmes pārstāvjus var nodēvēt par veiksminiekiem it visā; arī veselība viņiem parasti ir laba.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīram veicas azartspēlēs un dažāda veida loterijās – viņi laimē daudz biežāk nekā citi cilvēki. Fortūna allaž ir Ūdensvīra pusē, bet viņam pašam uzvara nav pašmērķis. Ūdensvīrus aizrauj pats process, adrenalīna pieplūdums, ko rada azarts – viņi sajūsminās par spēli, nevis par tās rezultātu. Turklāt Ūdensvīrs ir īsts veiksminieks visā, kas attiecas uz noderīgu informāciju – pie viņa nejauši nonākuši dati gandrīz vienmēr sniedz labumu.

ZIVIS

Ja vienā jomā Zivīm kaut kas tiek dots, tad citā – atņemts. Tas attiecas pat uz sīkumiem – piemēram, negaidīti atrasta naudas banknote var izraisīt kādas ierīces salūšanu, bet laimests loterijā var beigties ar naudas maka pazaudēšanu. Tomēr ir kaut kas tāds, ar ko Zivīm ir paveicies kopš dzimšanas – tā ir mistiska vara pār cilvēkiem, kas šīs zīmes pārstāvjiem gandrīz vienmēr palīdz noturēties virs ūdens. Pat visļaunākajās situācijās atradīsies kāds, kas nāks palīgā, nespējot pretoties Zivs valdzinājumam.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.