1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Īpašības vārdu horoskops: Īsi, precīzi un ar nelielu humora devu

 

Svari – samierinātājs

Jauks pret ikvienu, ko satiek. Neizlēmīgs. Īpašs šarms. Radošs, enerģisks un ļoti sabiedrisks. Necieš vienatni. Mierpilns, dāsns. Skaists un mīlošs. Koķets. Pārāk viegli piekāpjas. Kavētājs. Lētticīgs.

Skorpions – kaislīgs

Ļoti enerģisks. Inteliģents. Var būt greizsirdīgs un privātīpašniecisks. Čakls. Lielisks skūpstītājs. Var ļauties apsēstībai vai noslēpumainībai. Tur ļaunu prātu. Pievilcīgs. Apņēmīgs. Dod priekšroku ilglaicīgām attiecībām. Runīgs. Romantisks. Reizēm var būt egoists. Kaislīgs. Emocionāls.

Strēlnieks – veiksmes kareivis

Labdabīgs optimists. Negrib pieaugt (Pītera Pena sindroms). Izdabā savām iegribām. Lielīgs. Mīl luksusu un azartu. Sabiedrisks un komunikabls. Nepatīk atbildība. Bieži fantazē. Nepacietīgs. Sabiedrības dvēsele. Daudz draugu. Koķets. Nepatīk likumi un noteikumi. Reizēm liekulīgs. Necieš ierobežojumus, šauras telpas un pat šauras drēbes. Necieš, ka viņu apšauba. Skaists gan iekšēji, gan ārēji.

Mežāzis – praktisks

Pacietīgs un gudrs. Praktisks un nelokāms. Ambiciozs. Drīzāk izskatīgs, nekā neglīts. Laba humora izjūta. Var būt nedaudz kautrīgs un atturīgs. Bieži pesimistisks. Reizēm rīkojas pirms domā, var būt nelaipns. Ļaunpieminīgs. Patīk sāncensība. Sasniedz kāroto.

Ūdensvīrs – mīlīgs

Optimistisks un godīgs. Jauks cilvēks. Ļoti neatkarīgs. Izdomas bagāts un inteliģents. Draudzīgs un uzticams. Var šķist nejūtīgs. Var būt nedaudz dumpiniecisks. Ļoti spītīgs, bet oriģināls. Pievilcīgs gan iekšēji, gan ārēji. Ekscentriska personība.

Zivis – sapņains

Augstsirdīgs, laipns un domīgs. Ļoti radoša un spilgta iztēle. Var kļūt slapstīgs un izvairīgs. Jūtīgs. Nepatīk iedziļināties detaļās. Reizēm pietrūkst saiknes ar realitāti. Līdzjūtīgs un mīlošs. Laipns. Nesavtīgs. Lieliski skūpstās. Skaists.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.