11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Savaldzini vīrieti, vadoties pēc tā, ko saka viņa horoskopa zīme

 

Lauva. Šīs zīmes pārstāvjiem piemīt lieliska humora izjūta, tikai ir viens noteikums – tu nedrīksti smieties par viņu. To viņi nespēj paciest. Sabiedrībā Lauvai ir jābūt uzmanības centrā, tāpēc, ja arī tev tas patīk, jums nebūs pa ceļam. Nevar būt divas spožākās zvaigznes vienlaicīgi. Arī apbrīna viņiem patīk.

Jaunava. Šīs zīmes pārstāvji ir īsti darbaholiķi. Viņi ir starp tiem cilvēkiem, kuri paliks darbā līdz pēdējai minūtei (un vēl mazliet), un tieši viņu darba vieta būs ideālā kārtībā. Jaunavas piesaista šarms un elegance. Šis vīrietis sev blakus vēlas redzēt cilvēku, kuram ir līdzīgs vai augstāks stāvoklis sabiedrībā, nekā viņam pašam.

Svari. Pret Svariem komplimentus taupīt nevajag. Tie viņiem ļoti patīk. Svari arī novērtē greznību. Ja gribi vīrietim kaut ko uzdāvināt, tad tam noteikti ir jābūt kaut kam dārgam un modīgam.

Skorpions. Šos vīriešus izdabūt ārpus mājas ir grūti. Noteikti nepiedāvā viņam teātra apmeklējumu vai garus izbraucienus ar auto.Randiņš pie viņa mājās noteikti būs daudz labāka izvēle. Nekad nepiedāvā viņam to, kas viņam nepatīk, citādi viņš zaudēs interesi. Pieņem to, ka Skorpions visu zina labāk.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.