2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Savaldzini vīrieti, vadoties pēc tā, ko saka viņa horoskopa zīme

 

Strēlnieks. Ja tu rīko mājās ballīti un vēlies, lai atnāk arī Strēlnieks, izvēlies šauru kompānijas loku. Tā viņam labāk patiks, jo vakara gaitā paspēs atstāt kaut kādu ietekmi uz katru no viesiem. Strēlniekam patīk viss, kas saistīts ar mūziku un kustību, kā arī sarunas par seksu.

Mežāzis. Sabiedrībā Mežāzis ir vērotājs. Randiņš ar viņu visticamāk nebūs tas aizraujošākais. Bet dod viņam otro iespēju! Viņš vienkārši ir godkārīgs un uz darbu orientēts cilvēks. Mežāzim nepatīk lētas un prastas lietas. Visam ir jābūt augstākās klases!

Ūdensvīrs. Ūdensvīram patīk dāvināt un saņemt dāvanas. Tam pat nav jābūt nekam lielam. Ūdensvīrs novērtēs jebkuru dāvanu. Ja jūsu attiecības ir draudzīgas, bet pēkšņi kļūst vēsas, nesatraucies. Iespējams, ka viņš attālinās tikai tāpēc, lai spētu tevi kārtīgāk novērtēt un apskatīt. Tas nozīmē, ka viņam par tevi ir nopietnāka interese.

Zivs. Šie vīrieši vienmēr ir pielūdzēju ielenkumā savu izsmalcināto manieru un mierīgā rakstura dēļ. Tieši tas viņus padara pievilcīgus. Ja tu par viņu nejūsmosi, viņam par tevi interese neradīsies. Ja attiecības nonāk līdz seksam, tad labākā vieta būs viņam pierastā guļamistaba.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.