15 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Horoskops: Kas sagaida katru zodiaka zīmi oktobrī?

 

Visām zīmēm ir ieteicams pievērsties sava ķermeņa un gara stiprināšanai. Intuīcija strādās pilnā sparā, tāpēc noteikti ir jāpievērš uzmanību katram sīkumam. Tālāk individuāli…

Auns

Oktobris kļūs par mēnesi, kurā viss ir „jāsaliek pa plauktiņiem”. Tas attiecas uz pilnīgi visu – sākot ar plānotāju un beidzot ar jūtām. Auniem zvaigznes iesaka būt pēc iespējas organizētākiem, nepieļaut liekus tēriņus, kā arī atlikt nopietnus pirkumus. Arī privātajā dzīvē vajadzētu iepauzēt. Par labu nāks meditācija un joga. Tā ļaus koncentrēties tam, kas ir patiesi svarīgs.

Vērsis

Šīs zīmes pārstāvji var atviegloti nopūsties – oktobris būs salds un maksimāli atslābinošs mēnesis. Rudens depresija Vēršiem pavisam noteikti nedraud. Par sliktu nenāks krāsu ienešana ikdienā – nomaini frizūru, iegādā jaunas, spilgtas drēbes. Arī attiecībās negaisa mākoņi Vēršiem ies garām. Ir īstais laiks doties uz bāru, koncertu vai klubu, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem.

Dvīņi

Oktobris sniedz Dvīņiem unikālu iespēju mainīt savu dzīvi. Pirmkārt, tas attiecas uz darba vietas maiņu. Šajā mēnesī ir izdevīgi meklēt jaunu, labāk apmaksātu darbu. Panākumi gan būs atkarīgi tikai no tā, cik Dvīņi būs aktīvi. Visus savus spēkus ir vērts ieguldīt tieši savā profesionālajā dzīvē. Privātā dzīve var pagaidīt. Oktobrī nevajag uzsākt jaunas attiecības.

Vēzis

Ir īstais laiks rāpties ārā no čaulas un parādīt sevi pasaulei. Oktobrī ir jāatmet kautrīgums un jāļauj sev mirdzēt. Ja tev ir nepieciešams algas pielikums, ej pa taisno pie priekšnieka. Neatlaidība palīdzēs gan darbā, gan privātajā dzīvē. Drosmīgākie Vēži iegūs ilgi gaidīto laimi attiecībās. Galvenais smaidi un dodies izlūkos!

Lauva

Negaisu un pārmaiņu laiks. Pie tam, ne vienmēr uz labāko pusi. Lauvas tiks novērotas un kritizētas. Ir jāuzmanās ar sava viedokļa izteikšanu, jo to varēs pavisam vienkārši pagriezt viņām nevēlamā virzienā. Oktobrī var gadīties romantiska iepazīšanās, taču nevajag pārlieku sacerēties. Tā paliks vien kā patīkams notikums tavās atmiņās.

Jaunava

Ir pienācis ilgi gaidītais „ballējam līdz rītam”, patīkamo tikšanos un interesanto iepazīšanos laiks. Oktobris būs viegls mēnesis. Darbā var iegūt paaugstinājumu. Nevajag atteikties no uzaicinājumiem apmeklēt dažādus pasākumus. Vienā no tiem var gadīties iepazīties ar savu otro pusīti.

 

1 KOMENTĀRS

  1. Ko jus te muldiet par izlemibu vai neizlemibu..pauluts oktobrii visus iesprostos buurii. Un bus dota tikai viena izvele novakcineties un doties pue sveta petera vai nomirt bada bez darba un iespejas dzivot.tada ir visas cilveces nakotne un viena izvele piespiedu vakcinacija..cilvekuem vairs nav nakotnes..tapec horoskopiem un ieteikumiem vairs nav nozimes..man tas vis atgadina grimstosu kugi uz kuras sez naivi lautini un vel grimstot dzer samoanieti dzied un dejo.un sapno par randiniem un milas priekiem….

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.