0.6 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Horoskops: Kas sagaida katru zodiaka zīmi oktobrī?

 

Svari

Svariem rudens dāvās daudz dāvanu. Galvenais – laicīgi izmantot iespēju un neslinkot. Svariem veiksies it visā, ko viņi uzsāks. Par labu nāks arī jauns hobijs. Attiecībās vajadzētu vairāk izrādīt patiesumu un atklātību, kā arī jāpieņem mīlestību, ko citi tev sniedz – tāda arī ir Svaru oktobra devīze.

Skorpions

Neizlēmība kļūs par galveno Skorpiona ienaidnieku. Ir pienācis laiks parādīt sevi visā krāšņumā! (un savu temperamentu arī). Neizlēmīgajiem veiksme neuzsmaidīs. Drosmīgie gan var cerēt uz materiālā stāvokļa uzlabošanos. Tas pats attiecas arī uz mīlas dzīvi. Ja nemīņāsies vienā vietā, var gadīties sastapt pat ļoti patīkamus cilvēkus, kas ātri vien kļūs par tuviem.

Strēlnieks

Plānotājs oktobrī Strēlniekiem būs draugs un padomdevējs. Lieta tāda, ka šajā mēnesī Strēlnieki nedaudz zaudēs prātu – viņus vadīs jūtas, nevis veselais saprāts. Par labu tas noteikti nenāks. Zvaigznes Strēlniekiem iesaka visu piefiksēt uz papīra, lai pēc tam izvērtētu prioritātes. Vientuļajiem Strēlniekiem pagaidām labāk nedodies otrās pusītes meklējumos. Pastāv liela iespēja gūt rūgtu romantisko pieredzi.

Mežāzis

Oktobris šīs zīmes pārstāvjiem piedāvās daudz labumu. Darba jautājumos viss būs ideāli. Pastāv iespēja gūt jaunu sadarbību. Šajā mēnesī zvaigznes iesaka būt diplomātiskiem un strīdos neiesaistīties. Labāk asiem stūriem iet garām ar līkumu. Kas attiecas uz mīlestību, tad Oktobrī ir iespējams to sastapt tad, kad vismazāk gaidīsi un vietās, kur agrāk neesi bijusi.

Ūdensvīrs

Zvaigznes iesaka Ūdensvīriem nopietni paraudzīties uz savām finansēm. Oktobris ir īstais laiks investīcijām – izglītībā, kvalifikācijas paaugstināšanai, kursos. Drīz vien iegultījumi sevi attaisnos. Arī mīlas jomai ir jāraugās virsū ar vēsu prātu. Ir pienācis laiks aiziet no mokošām attiecībām. Nesteidzies dibināt jaunas. Jūtām ir jāatdziest.

Zivis

Oktobris ir īstais laiks, lai atkāptos no ierastās rutīnas un nodarbotos ar kaut ko jaunu un interesantu – ar sportu, gleznošanu, kulinārijas meistarklases apmeklēšanu. Jaunās nodarbes dāvās pozitīvas emocijas un patīkamas iepazīšanās. Randiņi un karsti skūpsti ātri vien aizgaiņās rudens depresiju. Lai gan viss izklausās jauki, Oktobris nebūs vieglākais mēnesis. Būs arī smagi jāstrādā un jārisina visādas nelielas likstas. Bet – galvu augšā! Neaizmirsti smaidīt!

 

Avots: Flytothesky.ru

 

1 KOMENTĀRS

  1. Ko jus te muldiet par izlemibu vai neizlemibu..pauluts oktobrii visus iesprostos buurii. Un bus dota tikai viena izvele novakcineties un doties pue sveta petera vai nomirt bada bez darba un iespejas dzivot.tada ir visas cilveces nakotne un viena izvele piespiedu vakcinacija..cilvekuem vairs nav nakotnes..tapec horoskopiem un ieteikumiem vairs nav nozimes..man tas vis atgadina grimstosu kugi uz kuras sez naivi lautini un vel grimstot dzer samoanieti dzied un dejo.un sapno par randiniem un milas priekiem….

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.