9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Par sievietēm, kas mīl fitnesu: Frāzes, kuras viņas ir nogurušas dzirdēt

 

Es nesen piefiksēju to, ka tad, kad eju uz sporta zāli ar draugiem, kuriem to ne visai patīk darīt, es izliekos, ka arī man tas nepatīk. Tikai tāpēc, lai šķistu normāla un draugu pulkam piederīga. Bet ziniet ko? Man tas pat ļoti patīk! Es ar to lepojos, un man ir apnicis slēpt savu entuziasmu! Zemāk ir apkopotas 13 lietas, ko man bieži nākas dzirdēt (un man tas riebjas).

„Vienkārši izlaid šo reizi un nāc ballēties ar mums!” – Tas ir šausmīgi, jo dažkārt saņemties un aiziet uz sporta zāli ir patiesi grūti. Domājat, ka jūsu spiediens situāciju padara vieglāku?

„Es nespēju iedomāties, ka es tik ļoti uztrauktos par to, kā izskatos” – Jā, ir forši izskatīties labi, bet tas noteikti nav vienīgais iemesls, kāpēc cilvēki pievēršas fitnesam. Kādam tas ir iemesls mazāk nīkt telefona ekrānā, kādam tas manāmi uzlabo veselību. Cilvēki nedodas uz fitnesa centru tikai tāpēc, ka viņus uztrauc, kā viņi izskatās.

„(Jebkurš komentārs par ēšanas paradumiem)” – Skatīties cita cilvēka šķīvī un izteikt negatīvus komentārus par ēšanas paradumiem ir vienkārši zemiski.

„Tu vienmēr esi sporta zālē” – Tā noteikti nav! Ja es visu laiku būtu sporta zālē, man nebūtu laika strādāt, runāt ar draugiem pa telefonu, pavadīt laiku ar mīļoto cilvēku.

„Cik daudz svara tu esi zaudējusi?” – Vēlreiz, sports nav tikai par svara zaudēšanu. Tas ir tikai viens no blakusefektiem. Pie tam, tas ir nepieklājīgs jautājums.

„Es ietu uz zāli, bet es negribu, lai man izaug muskuļi” – Muļķīgākais attaisnojums!

„Kur tu atrodi laiku, lai ietu uz zāli? Es justos vainīga, ja tik daudz laika veltītu tikai sev.” – Zini, dzīvē kādreiz ir jāvelta arī laiks tikai sev. Sports padara mani laimīgāku! Un tas nav savtīgi.

„Tev ir kāds mērķis, uz kuru tu tiecies?” – Jā, iespējams. Un tad, kad tas būs sasniegts, es atradīšu jaunu. Man patīk progresēt!

„Man riebjas, kad cilvēki runā par vingrošanu. Tas ir tik garlaicīgi!” – Labi, es saprotu. Bet tas tā nav tikai par sportu. Tev būs garlaicīgi runāt par jebko, kas tevi neinteresē.

„Vai tu vari paņemt pauzīti? Mēs esam atvaļinājumā!” – Jā, es varu. Bet, vai es gribu? Nē! Man ir grafiks, un es pie tā pieturos. Kāpēc atvaļinājumā nevar iziet paskriet? Katram cilvēkam ir savs veids, kā atpūsties. Manējais ir sports.

„Cikos tu celies, lai ietu uz zāli? Tu esi traka!” – Nē, es neesmu traka. Vienkārši es lietderīgi pavadu laiku, darot to, kas man patīk. Tā kā tas tevi vispār neskar, tev nav tiesību mani saukt par traku.

„Es dzirdēju, ka nav nemaz veselīgi …(pabeidz ar jebko)” – Nē, mani neinteresē tavas teorijas. Es balstos uz savu labsajūtu un tiešām apstiprinātiem faktiem.

„Man nepatīk muskuļotas sievietes” – Ja nepatīk, tad soļo tālāk!

 

Avots: Cosmopolitan.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.