7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Dāsnās un skopās zodiaka zīmes. Vai zini, kurai kategorijai piederi tu?

 

Zivis

Ar šo zodiaka zīmi viss ir sarežģīti. Zivis var būt ārkārtīgi dāsnas un tikpat skopas – tas bieži atkarīgs no noskaņojuma.

Un nekad nevar uzminēt, kad noskaņojums ir no sērijas “es tev uzdāvināšu visu pasauli”, un kad:”Man pašam trūkst”. Lai gan ar šādu Zivju īpašību var cīnīties. Lieta tāda, ka viņām patīk konkrētums. Nevajag kautrēties – ja Zivīm ir nauda, viņas ar prieku uzdāvinās tev jebkuru dāvanu saprāta robežās – vajag tikai paust savu vēlēšanos. Piemēram, ja pirms savas dzimšanas dienas tu saki Zivīm, ka tev laiks mainīt mobilo tālruni, tad iegūsi loloto telefona modeli vai naudu aploksnē, turklāt tik daudz, cik tev nepieciešams.

Bet tad, ja tu taktiski klusēsi uz jautājumu “Ko tev uzdāvināt” vai nomurmināsi kaut ko nesaprotamu, tad dāvanā vari saņemt konfekšu kastīti vai virtuves dvieli, jo katras šīs zodiaka zīmes pārstāvī mīt mazs skopulis, kas jebkurā situācijā rūpīgi skaita savu naudiņu. Toties Zivis nekad neatsaka tiešam lūgumam un pret tuviniekiem viņu sirds ir neticami dāsna.

 

Lai ar kurām zodiaka zīmēm tevi nesavestu kopā dzīve, atceries, ka dāsnums ir relatīva lieta, un neviens nekad nebūs dāsns “vienos vārtos”. Nevar visu laiku tikai saņemt, gaidīt dāvanas un uzmanības izrādīšanu, neko nedot pretī. Un, kā tu saproti, runa nav tikai par un ne tik daudz par finansēm.

 

Avots: Astroguide.ru/ La.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.