11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

DECEMBRA HOROSKOPS: Kas sagaida Dvīņus, Vēzi, Lauvu un Jaunavu?

 

Dvīņi

Daudzi decembra notikumi būs atkarīgi no tā, vai Dvīņiem izdosies priekšplānā nolikt savu nopietno dabu, bet jautro un vieglprātīgo aizsūtīt brīvdienās. Ja tas izdosies, panākumi būs, jo ass prāts, vērība, atbildība un radošums par to parūpēsies.Taču, ja virsroku ņems slinkais un sapņainais Dvīnis, tad decembris būs jautrs, bet bezjēdzīgs, un daļu janvārā tad būs jāpavada, risinot iepriekš pieļautās kļūdas.

Diezgan laba situācija decembrī būs finanšu sfērā. Var ne tikai slēgt darījumus, bet arī gūt prēmijas un bonusus. Nauda strādās tavā labā!

Privātajā dzīvē sasniegt harmoniju būs grūti, taču iespējas ir. Ģimenē un romantiskajās attiecībās esi gatava nostāties otrajā vietā. Tu esi spilgta, radoša un neparasta personība, un pēdējā laikā aizēnoji savu partneri. Ļauj viņam uzmirdzēt! Atceries, ka tavs partneris ir lielisks cilvēks, tāpēc pievērs uzmanību viņa labajām īpašībām un aicini izrādīt iniciatīvu.

Ja tev vēl nav partnera, tad attiecies pret šo jautājumu ar maksimālu mieru. Nav jāskrien un kāds jāmeklē, jo decembrī no tā lielas jēgas nebūs. Flirtēt var, bet ne vairāk.

Nedomā, ka decembris būs garlaicīgs mēnesis. Zvaigznes ir sagatavojušas tev patīkamus pārsteigumus. Galvenais ir tos saskatīt!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.