7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

DECEMBRA HOROSKOPS: Kas sagaida Dvīņus, Vēzi, Lauvu un Jaunavu?

 

Vēzis

Vēžiem decembra notikumi liks satraukties. Dzīvē notiks kaut kas svarīgs, kā dēļ katram solim būs nopietnas sekas un par katru izteikto vārdu būs jānes atbildība. Tas, ka tu esi samērā viegli ietekmējama, tevi saslēdz rokudzelžos un traucē spert tos soļus, kuri ir nepieciešami panākumu gūšanai. Esi izlēmīgāka, drosmīgāka un radošāka. Nebaidies kļūdīties – tu vari to atļauties.

Pievērs pastiprinātu uzmanību tam, kas notiek apkārt, citādi pēc pāris mēnešiem, analizējot decembra notikumus, būs jānožēlo aizlaistās iespējas. Kā no tā izvairīties? Mazāk domā par nākotni un vairāk tici sev. Piemēram, saņemot piedāvājumu, kurš šķiet vilinošs, bet pārāk drosmīgs (šokējošs, neviennozīmīgs, nevietā) nesteidzies atteikties! Var rast kompromisu un gūt maksimālu labumu ar minimālu risku. Vajag tikai maksimāli precīzi noformulēt savus noteikumus un izrādīt nedaudz vairāk uzstājības.

Vientuļajiem Vēžiem decembrī var veidoties romāns – neparasts, atmiņā paliekošs, spilgts, kaislības un notikumu pilns. Diez vai tas būs ilgi, taču liks tev paskatīties uz pasauli no citādāka skatpunkta.

Tiem Vēžiem, kas aju ir attiecībās, būs jāpiepūlas, lai neiekristu nenozīmīgu, bet ļoti emocionālu savstarpējo apvainojumu slazdā. Atceries: ja mēnesi sāksi ar strīdiem, tad būs jāpieliek daudz izlēmīgu un skarbu lēmumu, lai tos izbeigtu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.