8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

DECEMBRA HOROSKOPS: Kas sagaida Dvīņus, Vēzi, Lauvu un Jaunavu?

 

Jaunava

Jaunavām vienmēr ir daudz darbu, bet decembrī – jo īpaši. Vistrakāk klāsies tiem zīmes pārstāvjiem, kuri vēl nav kļuvuši par priekšniekiem – būs jāpūlas dubultā. Kāpēc tas pārsteidz? Tu esi gudra, nopietna un atbildīga – kurš gan vēl labāk spēs tikt galā ar garlaicīgo, vienveidīgo, bet atbildīgo darbu? Tas, ka tev vēl ir arī radošais potenciāls, decembrī, diemžēl, nevienu neinteresēs.

Nedaudz vieglāk būs tām Jaunavām, kurām ir savs bizness – viņām vismaz ir sava veida brīvība. Taču tas nenozīmē, ka nebūs jāsaskaras ar neplānotiem notikumiem un cīņu ar konkurentiem. Kopumā decembris būs diezgan labs mēnesis, galvenais, lai nezaudēt savu entuziasmu.

Kas notiek privātajā dzīvē? It kā nekas īpašs, taču par visu tā nevar teikt. Daudzas Jaunavas decembrī atcerēsies par senu, sevi izsmēlušu mīlas stāstu. Šis mēnesis lieliski der tam, lai beidzot pieliktu tam pēdējo punktu.

Jaunavas, kas jau ir attiecībās, nedaudz pastrīdēsies, tad atkal salabs, tad atkal pastrīdēsies… Viegli nebūs. Taču, ja rīkosies pareizi (pirmkārt, atbilstoši saviem principiem un, otrkārt, tā, kā saka intuīcija), tad iznākums būs samērā apmierinošs.

 

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.