6.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

DECEMBRA HOROSKOPS: Kas sagaida Svarus, Skorpionu, Strēlnieku un Mežāzi?

 

Svari

Svari uz visu decembrī raudzīsies attālināti. Ja ne no augšas, tad no tāluma vēros citu problēmas un drūzmu pavisam noteikti. Decembrī gribēsies sakārtot savu iekšējo pasauli – pārdomās savas darbības, vērtības un pārkārtot prioritātes. Zini, cik grūti Jaungada naktī ir ievēlēties to vienīgo vēlēšanos? Tad, lūk, visu decembri tu tieši to darīsi – izvēlēsies savu vēlēšanos.

Aizdomājies par to, ka nebūtu slikti veidot karjeru, taču, kad sāc izvērtēt visus plusus un mīnusus, saprot, ka būs jāpieliek daudz pūļu. Aizdomājies par attiecību harmoniju un saproti, ka vienatnē to atrast ir diezgan grūti. Gribi būt labs piemērs bērniem, bet tev šķiet, ka tādējādi tu neļauj viņiem pašiem pieņemt lēmumu. Visā visumā decembris būs drīzāk filozofisks, nevis notikumiem pārpilns.

Vērtīgi būtu pievērsties literatūras, mūzikas un mākslas pasaulei. Tā ir laba vismaz ar to, ka palīdz pārslēgties un novirzīt domas pareizajā virzienā. Starp citu, palīdz ar atmodināt intuīciju, kas nebūt nenāktu par sliktu.

Vēl viens labs veids, kā mainīt kopējo decembra ainu un padarīt to interesantāku, ir ceļojums. Jaunas emocijas atstāj uz tevi labu iespaidu. Uzsūcot sevī citu valstu kultūru, vērojot tradīcijas un baudot dabu, tu izkļūsti no strupceļa, kurā pati sevi esi iedzinusi.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.