6.1 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

DECEMBRA HOROSKOPS: Kas sagaida Svarus, Skorpionu, Strēlnieku un Mežāzi?

 

Skorpions

Decembrī Skorpioni izcelsies ar īpašu drosmi un gandrīz neizskaidrojamu izlēmību. Visi ir pret tevi? Muļķības! Ja nedaudz padomāsi un ieslēgsi savu viltīgo prātu, gūsi tādu uzvaru, ka visi tie, kas bija pret tevi, katru dienu tevi sagaidīs ar ovācijām. Iebiedēt Skorpionu var tikai cits Skorpions, un tāpat ne uz ilgu laiku.

Tomēr par pilnīgi veiksmīgu šo mēnesi nosaukt nevar. Tava galvenā problēma ir tu pati, tavas vēlmes, neskaidrie mērķi un nesakārtotās prioritātes. Tas viss noved līdz tam, ka tu sāc vienu darbu, turpini nākamo, bet rezultātu gūsti no trešā. Tavā dzīvē izveidojas putra, kura nespēs iepriecināt pat izsalkušāko cilvēku.

Ļoti svarīgi ir laicīgi apstāties un paskatīties uz sevi no malas. Tas otrais, starp citu, var arī neizdoties, ja līdzās nebūs cilvēka, kurš laicīgi nomainīs tavu greizo spoguli pret normālu. Decembrī tev ir vajadzīgs cilvēks, kurš taktiski spēs norādīt uz tavām pilnībām un trūkumiem, kā arī palīdzētu izmantot pirmo un izlabot otro. Tas var būt sens draugs, mīļotais cilvēks vai kāds no vecākiem – galvenais, lai tu to cilvēku cieni un esi gatava uzklausīt.

Ja tu strādāsi ar sevi secīgi un pacietīgi, tad decembris kļūs labāks. Mēneša beigās var pastrādāt arī ar citiem.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.