2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

DECEMBRA HOROSKOPS: Kas sagaida Svarus, Skorpionu, Strēlnieku un Mežāzi?

 

Mežāzis

Mežāzim decembris būs labvēlīgs. Nevienam nebūs jāskrien pakaļ, ne par ko nebūs jācīnās, neviens nebūs jāpārliecina. Var mierīgi darīt savas lietas, strādāt un dzīvot komfortablā ritmā – visi pārējie tev pielāgosies.

Gan darbā, gan mājās Mežāži ir neaizvietojami, viņus ciena un sargā. Autoritāte sasniedz vēl nebijušas virsotnes. Ja tu vēlies kāpt pa karjeras kāpnēm, tad pamēģini to darīt decembrī. Iespējamība gūt panākumus ir ļoti liela.

Arī finansiālā situācija priecē. Nauda, kuru tu gaidīji, atnāk laikā, bet tā, ko negaidīji, ir tieši laikā. Izdevumi būs patīkami, pieticīgi un daudzus tu pat nepamanīsi.

Ar veselību un garastāvokli situācija gan nav tik viennozīmīga: ir iespējami brīži, kad rokas nolaidīsies un spēki būs izsīkuši. Sevi ir jāsaudzē un jāuzturas pozitīvu un jautru cilvēku kompānijā. Meklē tos, kas prot priecāties par dzīvi.

Attiecības decembrī nebūs atkarīgas no tevis, bet gan no tā, kas ir apkārt. Ja apkārt ir pesimistiski noskaņoti cilvēki, tad labāk pavadi laiku vienatnē. Tādi cilvēki ne vien nogurdina tevi, bet arī „aplipina” ar savu negatīvismu. Decembrī meklē jautru kompāniju – tas ir ļoti svarīgi.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.