1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Frāzes, kuras liecina par to, ka vīrietim tu esi svarīga

 

Vīriešiem nereti sagādā problēmas atzīties mīlestībā vai mutiski izrādīt savas jūtas. Taču nevajag bēdāt un satraukties par to, vai viņš vispār tevi mīli. Portāls „Flytothesky” ir apkopojis frāzes, kuras ir tiešie signāli, kas liecina par neviltotu vīrieša mīlestību.

„Tu mani iedvesmo” – katrs vīrietis var pateikt, ka tu esi skaista un seksīga, bet ne visi var pateikt, ka tu viņu iedvesmo. Kopā ar tevi viņš izjūt pozitīvas pārmaiņas un gūst iedvesmu jaunām idejām. Vīrietis kļūst spēcīgāks, atbildīgāks un gudrāks.

„Es negribu tikties ar nevienu citu” – Īsi un konkrēti. Viņš liek tev saprast, ka tu esi vienīgā sieviete, ar kuru viņš vēlas tikties. Viņš ir atradis savu īsto sievieti.

„Aiziesim kaut kur kopā” – Tā var būt ballīte, koncerts vai kafejnīca. Kad tevi aicina kopā pavadīt laiku, tu iekļūsti īpašā teritorijā. Vīrietis nevēlēsies iet ar tevi kaut kur, ja nejutīsies ar tevi komfortabli.

„Es vēlos tev palīdzēt” – Ja vīrietis aktīvi tev palīdz, viņš cenšas būt princis baltā zirgā. Viņš nevēlas, lai tu lūdz pēc palīdzības kādam citam. Viņš pats vēlas palīdzēt un varbūt pat gūt kādu mīļu atlīdzību par padarīto.

„Es vēlos iepazīstināt tevi ar saviem draugiem (vai ģimeni)” – Ar šo frāzi viņš paziņo, ka neiebilst saistīt ar tevi savu tuvāko (vai tālāko) nākotni. Tu neesi vienkārši kārtējā sieviete, par kuru aizmirsīs jau nākamajā dienā. Viņš vēlas ielaist tevi savā dzīvē un iepazīstināt ar pašiem tuvākajiem cilvēkiem.

„Dzīvosim kopā?” – Izklausās, ka vīrieša nodomi ir nopietni. Viņš vēlas, lai tu esi līdzās visu laiku, nevis tikai randiņos. Tas ir nopietns solis.

„Kad mēs apprecēsimies un mums būs bērni, mēs…” – Kas šeit ir neskaidrs? Vīrietis ir jau izdarījis savu izvēli. Viņš zina, ka vēlas ar tevi saistīt savu dzīvi, un viņš jau ir izplānojis jūsu nākotni.

„Es mīlu tevi” – Tu pat nenojaut, cik sarežģīti var būt izteikt šo frāzi. Ja vīrietis ir atzinies tev mīlestībā, tad tu viņam daudz nozīmē. Novērtē to.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.