9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Horoskops: Ko var sagaidīt no cilvēkiem, kas dzimuši AUNA zīmē

 

https://www.instagram.com/p/BeAOJdNHNYL/?tagged=aries

Auns ir pirmā zīme zodiaka aplī. Šīs zīmes stihija ir uguns, bet aizbildnis – Marss. Tieši šī planēta ir apveltījusi Aunus ar drosmi, pārliecību par sevi, impulsivitāti un nenogurdināmu enerģiju. Auni nebaidās no grūtībām un drosmīgi dodas pretīm visam jaunajam un nezināmajam. Viņi ir dzimuši cīnītāji, tāpēc ir spējīgi sasniegt visu, ko vēlas.

RAKSTURS UN UZVEDĪBA

Šīs zīmes pārstāvjiem nav tipiskas maigās rakstura iezīmes. Kluss un kautrīgs Auns ir reta parādība. Tipisks Auns ir aktīvs un attapīgs cilvēks, kompānijas dvēsele un sarunu biedrs, ar kuru nebūs garlaicīgi.

Mēdz gadīties, ka Auns nespēj kontrolēt savas vēlmes un emocijas, tāpēc rodas konflikti ar apkārtējiem. Šai zīmei ir jārīkojas, un nav svarīgi, kādā veidā. Bezdarbību Auns uzskata par vājību. Viņš labāk izdarīs kaut ko muļķīgu, nekā sēdēs rokas klēpī salicis.

Neraugoties uz ārējo agresiju, sirdī Auns ir ievainojams un sentimentāls. Viņu nereti var piemeklēt depresija, kuru viņš slēps pat no sev tuvākajiem cilvēkiem. Šīs zīmes pārstāvjus biežāk virza emocijas, nevis saprāts. Viņi ir pieraduši visur būt pirmie un piesaistīt apkārtējo uzmanību.

Ja tu kritizēsi vai ignorēsi Aunu, viņš spēcīgi apvainosies. Salabt viņš nesteidzas, jo lepnums neļauj. Pret Aunu ir jābūt atklātam un godīgam, jo viņš ir tiešs cilvēks, kuram nepatīk spēlītes.

KARJERA

No Auna zīmē dzimušajiem sanāk labi uzņēmēji, vadītāji un sportisti. Viņi nebaidās riskēt, tāpēc viņu dzīve atgādina tramplīnu. Pēc neveiksmes Auns ātri atgūstas un turpina savu cīņu. Vienīgi ekonomēt viņi neprot. Auns var iztērēt visu savu algu pirmajā dienā, bet pēc tam mēnesi pārtikt no sausiņiem un ūdens.

Parasti Auns ir slikts stratēģis. Tas attiecas gan uz profesionālo, gan mīlas jomu. Viņš rīkojas, atkarībā no apstākļiem, reti plāno vairākus soļus uz priekšu. Nopietnāks un piezemētāks Auns kļūst vecumā pēc 40-50. Ta sir labs laiks, kad nostiprināt savu stāvokli un veidot uzkrājumus.

Šķir tālāk un lasi, kādas Aunam ir pozitīvās un negatīvās īpašības un kāds viņš ir mīlestībā!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.