0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Horoskops: Ko var sagaidīt no cilvēkiem, kas dzimuši AUNA zīmē

 

MĪLESTĪBA UN ĢIMENE

Nereti var dzirdēt sūdzības par to, ka Auni ir greizsirdīgi. Tā arī ir. Tipisks šīs zīmes pārstāvis attiecību sākumā ir diezgan gādīgs, viņam patīk otram cilvēkam dāvāt dāvanas un lutināt. Taču arī privātīpašnieciskums ar laiku parādās. Vēlāk izredzētajam nākas saskarties ar pretenzijām un aizrādījumiem par savu uzvedību.

Lai iepatiktos Aunu vīrietim, pietiek ar to, ka esi sieviškīga un pievilcīga. Bet noturēt gan būs daudz grūtāk. Viņš ir brīvību mīlošs cilvēks, kuram ir nosliece uz neuzticību. Tas attiecas arī uz Auniem-sievietēm. Šīs sievietes neļaus ieslēgt sevi zelta būrītī, diktēt noteikumus vai apspiest. Šī sieviete ar vīriešiem komunicē līdzvērtīgi un nereti pelna vairāk, nekā viņš.

Laulībā šīs zīmes pārstāvji var parādīt ne tās labākās īpašības. Viņiem nepatīk piekāpties un strādāt pie savām kļūdām. Viņiem vispār nepatīk daudz prātot.

Auni-vecāki mēdz būt stingri pret saviem bērniem, taču viņu mērķis ir izaudzināt cīnītāju. Viņu bērni ātri kļūst patstāvīgi un pamet ģimenes ligzdiņu.

POZITĪVĀS UN NEGATĪVĀS ĪPAŠĪBAS

Pie pozitīvajām īpašībām var pieminēt aktivitāti un enerģiskumu, mīlestību pret dzīvi, mērķtiecīgumu un neatlaidību, sabiedriskumu un atklātību. Viņiem ir daudz draugu un paziņu, ap viņiem vienmēr ir ieinteresētas ausis. Pūlī Aunu nevar nepamanīt. Viņš nebūs tas, kurš stāvēs malā.

Pie negatīvajām īpašībām var minēt egoismu un nepiekāpību, agresiju un privātīpašnieciskumu. Auni nereti runā un rīkojas neapdomīgi, par ko vēlāk arī nožēlo.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.