3.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

6 iemesli, kāpēc STRĒLNIEKS būs tavs labākais draugs uz mūžu

 

Katra cilvēka dzīvē reiz pienāk brīdis, kad viņš saprot, ka līdzās kāds trūkst. Nē, ne romantiski. Vienkārši draudzīgi. Cilvēks, ar kuru iet kopā iepirkties un visu dienu skatīties seriālus. Strēlnieks ir tas labākais draugs, par kuru sapņo daudzi. Ja tev ir paveicies, tavā dzīvē šāds cilvēks jau ir. Ja, nē, dodies meklēt! Portāls „Elite Daily” piedāvā sešus iemeslus, kāpēc katra cilvēka dzīvē būtu jābūt Strēlniekam.

Viņš ir nesavtīgs

Neraugoties uz to, ka Strēlniekam ir nepieciešams laiks, lai pierastu pie cilvēka un sāktu pret viņu labi izturēties, līdz ko tas notiek, tu saproti, cik plaša ir viņu sirds. Viņi nereti citus liek augstāk par sevi un labprāt palīdz. Strēlnieks pieder pie to cilvēku tipa, kurš pametīs visu, ko iesācis darīt, un atnāks pie tevis ciemos, kad tu raudāsi par zudušu mīlestību.

Viņš ir uzticīgs

Būsim godīgi, tas ir liels atvieglojums, kad tev nav jāpārdzīvo par to, ka tev kāds mugurā var iedurt dunci vai sākt aizdomīgi un apšaubāmi uzvesties. Strēlnieks ir godīgs un uzticīgs jau kopš brīža, kad sākas draudzība.

Viņš ir tiešs

Šī ir Strēlnieka īpašība, kuru var mīlēt un ienīst. Tā var parādīties it visā, sākot ar tava tērpa izvēli un beidzot ar padomiem attiecībās. Dažkārt komentāri var būt pat pārāk tieši, bet viņš tev vēl labu un vēlas, lai viss ir kārtībā. Strēlnieks uzskata, ka skarba patiesība ir labāka par saldiem meliem.

Viņš ir mazliet dīvains

Runā, ka katrs cilvēks ir sava veida dīvainis, bet Strēlnieks to paceļ jaunā līmenī. Taču tas nemaz nav slikti. Ja viņš uzvedas dīvaini, tas nozīmē, ka viņam ar tevi ir ērti. Un arī tu vari justies ērti viņam līdzās. Ir kaut kāds vieglums, kurš ļauj atslābināties un būt patiesam. Pieņem to.

Viņš ir aktīvs

Neplānots brauciens? Jā! Ceļojums uz Meksiku? Lieliski! Jau rīt? Nekādu problēmu!

Lai arī kādu piedzīvojumu tu meklētu, līdzi droši vari aicināt Strēlnieku. Viņam patīk izpētīt visu jauno un darīt visu, kas sagādā apbrīnu.

Viņš ir optimists

Strēlnieks ir atpazīstams savas pozitīvās dabas dēļ. Kad tev ir grūti vai vienkārši vajag kādu, kas atbalstīs, tu vienmēr vari skatīties Strēlnieka virzienā. Viņš vienmēr tev atgādinās, ka slikta ir tikai viena diena, nevis dzīve, un jau rīt tavā dzīvē iespīdēs saule!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.