13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Noskaidro, kādas ir janvārī dzimušo cilvēku pozitīvās un negatīvās īpašības

 

Janvāra Ūdensvīru plusi

Intelekts – Tie, kas dzimuši janvāra otrajā pusē ir drosmīgi, aktīvi un entuziasma pilni. Viņi ir interesanti, sabiedriski un apburoši. Viņi alkst gūt zināšanas un izbauda jaunus iespaidus.

Avantūrisms – Viņiem pastāvīgi ir nepieciešama jauna pieredze, jo tikai tad viņi būs patiesi apmierināti. Janvāra Ūdensvīriem nepatīk izniekot laiku.

Lojalitāte – Viņiem nav plašs draugu loks, jo viņi neļauj tā vienkārši cilvēkiem ienākt savā dzīvē, un uz viņiem nav viegli atstāt iespaidu. Taču, ja nu viņi tomēr pielaiž sev klāt, tad draudzība ir uz ilgu laiku.

Cilvēcīgums – Šie cilvēki ir nesavtīgi. Viņi nereti piedalās sociālās akcijās un nodarbojas ar labdarību. Viņi grib būt tie, kas „izārstē” pasauli un padara to par labāku vietu.

Janvāra Ūdensvīru mīnusi

Emociju trūkums – Viņi cītīgi slēpj savas emocijas un necieš to izrādīšanu. Viņi izskatās atturīgi, vēsi un pat bezjūtīgi. Ārēji šiem cilvēkiem vispār nav pieķeršanās ne pie kā.

Maksimālisms –  Viņi noniecina pasivitāti un tradīcijas izsmej.Viņi vienmēr cenšas būt citādi un iet pretīm sabiedrībā pieņemtajiem noteikumiem. Varētu pat šķist, ka viņi ir ciniķi.

Impulsivitāte – Viņi neprot ņemt vērā savu rīcību sekas, jo seko saviem instinktiem, rīkojoties spontāni un neprognozējami. Tas ne vienmēr var būt labākais lēmums.

Liela ziņkāre – Tā var kļūt kaitinoša, ja janvāra Ūdensvīrs to nekontrolēs. Starp citu, tā nereti kļūst par iemeslu pārpratumiem un konfliktiem.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.