1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskops: Zodiaka zīmes, kuras domā, ka viņām vienmēr ir taisnība

27/02/2018 13:23
 

„Vai nu būs tā, kā es vēlos, vai vispār nekā!” – šādu frāzi no cilvēkiem var dzirdēt ik pa laikam. Izrādās, ka to nereti saka vienas zodiaka zīmes pārstāvji, un nav nekā nepatīkamāka par to, ka cilvēks domā, ka viņam vienmēr un it visā ir taisnība. Tu arī tā domā?

Auns

Šīs zodiaka zīme no savas patiesības neatkāpsies ne par ko. Pat tad, kad viņam pašam jau ir skaidrs, ka viņš kļūdās. Nesagaidīsi, Auns nepadosies. Citu zodiaka zīmju pārstāvji var piekāpties, bet ne Auns. Labāk ir likt viņu mierā – lai viņš paliek viens ar savu skatpunktu.

Vērsis

Neveselīgi ietiepīgais Vērša raksturs liek domāt, ka viņam vienmēr ir taisnība. Tomēr, viņam piemīt arī veselais saprāts, un retos gadījumos Vērsis pat ir spējīgs atzīt, ka ir kļūdījies pēc tam, kad viņa priekšā noliek neapgāžamus faktus. Vērši ir pārāk uzstājīgi, lai tā vienkārši atkāptos.

Dvīņi

Dvīņu problēma ir viņu dubultajā personībā, kad viens Dvīnis ir pārliecināts par to, ka viņam ir taisnība, bet otrs Dvīnis manāmi šaubās. Pie tam, pirmais Dvīnis ir spējīgs apklusināt otru. Ja lieta nonāks līdz cīņai par taisnību, tad uzvarēs pirmais Dvīnis. Vienkārši viņš vienmēr pieņem vēlamo par esošo.

Vai zini, kuras zīmes vēl ir šajā sarakstā? 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.