2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Horoskops: Zodiaka zīmes, kuras domā, ka viņām vienmēr ir taisnība

27/02/2018 13:23
 

Vēzis

Iemesls, kādēļ Vēzis ir pārliecināts par savu taisnību, ir viņa pārmērīgais jūtīgums, kurš neļauj viņam atzīt savas kļūdas. Ja viņš tās atzīs, viņam ilgi būs jāatvainojas, un Vēzim tas ir par traku. Tāpēc vieglāk ir domāt, ka taisnība ir tieši viņam.

Lauva

Lepnums! Tieši tas liek Lauvam uzskatīt, ka viņam ir vienīgais pareizais viedoklis. Viņš ir spējīgs atzīt savas kļūdas mājās, vientulībā, naktī, tumsā un zem segas. Realitātē tu nekad neredzēsi, kā Lauva paceļ gaisā rokas un saka: „Es padodos! Tu uzvarēji! Man nav taisnība!”

Svari

Lai gan Svari nav tā ietiepīgākā zodiaka zīme, viņiem tomēr šī īpašība piemīt, un to ir jāuztver nopietni. Kāpēc? Tāpēc, ka Svariem tā drīzāk ir spēle, nevis kaut kas cits. Viņu mīlestība pret manipulēšanu dažādās situācijās ir tas, kas liek Svariem rīkoties tā, kā viņi uzskata par nepieciešamu, un būt pārliecinātiem par savu taisnību.

Zivis

Zivis, iespējams, nav tik lielas cīnītājas kā Auns vai Lauva, bet viņas līdīs no ādas ārā, lai pierādītu savu viedokli. Un tas nav ietiepīguma vai lepnuma dēļ. Zivis dažkārt tā pievērš sev uzmanību. Viņām dažreiz šķiet, ka viņas netiek pietiekami labi sadzirdētas, un tad viņas sāk izrādīt savu ietiepību vienkārši par spīti.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.