1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Horoskops: Marta mēnesī dzimušo rakstura plusi un mīnusi

 

Zivs zīmē dzimušo plusi

Spēja pielāgoties – šie pozitīvie cilvēki ir spējīgi pielāgoties jebkurai situācijai. Viņi plūst pa straumi un gandrīz vienmēr ir labā omā. Marta Zivis prot saprasties ar apkārtējiem, tāpēc savā komunikācijas lokā ir diezgan populāri.

Empātija – Šie cilvēki spēj uztvert pašas dziļākās un smalkākās cilvēka psiholoģiskā stāvokļa nianses. Ja tevi kaut kas nomāc, aprunājies ar marta Zivīm.

Miermīlīgums – Viņi dievina mieru un pēc iespējas cenšas izvairīties no konfliktiem un strīdiem. Viņu emocijas ir godīgas.

Romantiskums un radošums – Marta Zivis spēj pārsteigt ar savu iztēli un fantāzijas lidojumu. Parādi, ka tu viņu mīli un novērtē, un jūsu attiecības līdzināsies pasakai.

Zivs zīmē dzimušo mīnusi

Naivums – Ar Zivīm diezgan viegli var manipulēt, tāpēc daudzi cilvēki viņas izmanto. Viņas ir pārāk labas, vienkāršas un viegli uzticas, un tā ir viņu lielākā vājība.

Sava viedokļa trūkums – Viņas ir tik līdzjūtīgas un dāsnas, ka dažreiz aizmirst par savām vajadzībām. Apkārtējie cilvēki pārāk ātri pierot pie viņu labās sirds, tāpēc sēž Zivīm „uz kakla”.

Vienaldzīgums – Viņas ātri pamet to, kas viņas neinteresē. Ja viņām nav motivācijas, viņām viss kļūst vienaldzīgs un nevajadzīgs.

Kautrīgums – Zivis var būt viena no klusākajām un uzmanīgākajām zodiaka zīmēm. Pat līdz bailīgumam. Viņas daudzās situācijās ir pārāk kautrīgas un labāk izvēlas paklusēt un neizcelties.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.