2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Horoskops: Marta mēnesī dzimušo rakstura plusi un mīnusi

 

Auna zīmē dzimušo plusi

Ambīcijas – Marta Auniem vienmēr ir kāds konkrēts mērķis, un viņi dara visu, lai to sasniegtu. Viņi nepadodas, kamēr nerealizē savus plānus. Viņiem patīk uzvarēt un it visā būt pirmajiem.

Avantūrisms – Auniem patīk spontāna rīcība un lēciens nezināmajā. Viņi vienmēr grib gūt jaunu pieredzi, tāpēc tās dēļ piekritīs jebkurai avantūrai. Tu varētu domāt, ka viņi ir nedaudz traki, taču patiesībā viņiem ir liela mīlestība pret izklaidēm.

Enerģiskums – Lai īstenotu visus savus trakos plānus, Auniem ir nepieciešama enerģija. Tā vien šķiet, ka viņu baterijas ir neizlādējamas.

Kaisle – Auns ir viena no emocionālākajām zodiaka zīmēm. Viņā „vārās” kaisle un entuziasms, kurš nepiemīt citiem.

Auna zīmē dzimušo mīnusi

Nepacietība – Jebkurai jaunajai idejai, kura iešaujas Auna prātā, ir jārealizējas tūlīt pat. Viņi nereti ir pārsteidzīgi savos lēmumos un izvēlē, un tas nereti liek viņiem nožēlot pieņemtos lēmumus.

Dominēšana – Auni ir cilvēki, kuriem patīk visu kontrolēt, un viņiem nepatīk, ja situācija attīstās ne tā, kā viņiem to gribētos. Viņi ir neslikti līderi, bet viņiem patīk izdarīt spiedienu uz apkārtējiem un nerēķināties ar citu viedokli.

Neprognozētība – Viņi var dažu sekunžu laikā sadusmoties, jo savās emocijās ir nesavaldīgi un nestabili. Taču dziļi sirdī viņi ir lojāli pret sev tuvajiem un nevēlas viņiem darīt pāri.

Tiešums – Auns vienmēr tev teiks to, ko domā. Pie tam, diezgan asi un netaktiski, un tas var sāpināt. Ja viņš dusmojas, tad ir spējīgs pateikt tādas lietas, par kurām pēc tam nožēlos.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.