0.6 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Horoskops: Kādas attiecības ar naudu ir katrai zodiaka zīmei

 

Vieniem patīk taupīt un krāt, citiem tērēt un netaupīt vispār. Vieni nepārdzīvo par to, kā dzīvos rīt, citi atver bankas kontus nebaltai dienai. Kāpēc tā? Izrādās, ka savu daļu ietekmes dod zvaigznes un tava zodiaka zīme.

Auns visbiežāk nesaudzīgi izturas pret tiem, kam patīk likt „centu pie centa”, jo paši ir raduši dzīvot šodienai. Auns uzskata, ka, kamēr viņš ir jauns, aktīvs un enerģisks, viņš vienmēr spēs nopelnīt sev un savai ģimenei. Un visbiežāk viņam tas arī izdodas.

Vērsis neizceļas ar pārlieku lielu izšķērdību. Neraugoties uz to, ka šīs zīmes pārstāvjiem patīk dzīvot skaisti, viņiem vienmēr ir skaidrs ienākumu un izdevumu plāns, kurš ļauj viņiem racionāli uzraudzīt savu budžetu un ar katru dienu arvien vairāk uzlabot savas dzīves līmeni.

Dvīņu attiecības ar naudu nav viennozīmīgas. No vienas puses viņiem patīk baudīt dzīvi un tērēties, bet no otras puses, nepatīk tērēt, ja nav īpašas nepieciešamības. Pret naudu Dvīņi izturas tikpat neprognozējami, kā pret citiem sadzīves sīkumiem. Šodien viņi var pārskaitīt katru iztērēto centu, bet rīt iztērēt visus iekrājumus kaut kam nesvarīgam.

Vēžiem nauda ir sava veida drošības spilvens. Vēzis nekad nepārstās taupīt un krāt, pat, ja viņu kāds visu mūžu uzturēs un dos viņam kabatas naudu. Naudas ieguldījui un uzkrājumi ļauj viņam justies drošībā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.