0.6 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Horoskops: Kādas attiecības ar naudu ir katrai zodiaka zīmei

 

Strēlnieks nav radis dzīvot rītdienai, jo viņam šodiena ir daudz svarīgāka. Tāpēc šīs zīmes pārstāvji nereti ir slaveni ar savu izšķērdību. Pie tam, Strēlnieks ir arī ļoti draudzīgs un dāsns. Viņš bez nožēlas var iztērēt pusi savas algas, uzcienājot jaunu paziņu ar dārgu alkoholu vai restorāna apmeklējumu.

Mežāzi uzskata par taupīgāko zodiaka zīmi. Taču tieši tāda apzināta un racionāla pieeja naudas lietām palīdz šīs zīmes pārstāvjiem dzīvē daudz ko sasniegt. Mežāzis ir ekonomisks aprēķinātājs, tāpēc netērē naudu tāpat vien. Taču tas nenozīmē, ka viņi ir skopuļi. Mežāzis neatteiks mazu maksas prieku vai dāvanu ne sev, ne saviem mīļajiem, ja viņš to patiesi vēlēsies.

Ūdensvīram nauda nav mērķis. Tas ir tikai līdzeklis, lai sasniegtu mērķus. Šīs zīmes pārstāvji nav ekonomiskākie, bet pēdējos ietaupījumus arī diez vai iztērēs. Ūdensvīram nepatīk ierobežojumi ne naudā, ne dzīvē, tāpēc viņš vienmēr cenšas uzlabot savu finansiālo stāvokli.

Zivis dievina naudu un greznību. Skaistas dzīves dēļ viņas ir gatavas pat viltībām un afērām. Šīs zīmes pārstāvji dievina tērēt naudu un necieš skaitīt un plānot budžetu. Par laimi, Zivīm parasti bez grūtībām izdodas izkļūt no nepatīkamām finansiālajām situācijām. Šajā ziņā veiksme ir ar Zivīm.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.