3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Domu spēks: Kā panākt to, ka vēlēšanās piepildās?

 

Ezotēriķi uzskata, ka cilvēka vēlmes piepildās, ja viņš tās pareizi noformulē, un ka cilvēks Visumam nereti sūta nepareizos signālus. Varbūt ir vērts vismaz pamēģināt sakārtot domas un tad jau arī vēlēšanās noformulēt?

1.Vēlme ir jāuzraksta

Viegli teikt, bet grūti izdarīt. „Pareizi” vēlmi uzrakstīt patiesi ir grūti. Vai tiešām pietiks ar „Es gribu mašīnu”? It kā vienkārši, bet tā ir vienkārša vēlēšanās bez mērķa. Tāpēc ievēro nākamo punktu.

2.Vēlmei ir jābūt konkrētam izpildes termiņam

Piemēram, raksti „2018.gada septembrī es pērku mašīnu”. Pat, ja uzrakstīsi „Es nopirkšu mašīnu”, tas būs nepareizi. Tas tāpēc, ka rakstītais kaut kad piepildīsies, bet ne tad, kad tu to vēlēsies.

3.Vēlēšanās vienmēr tiek rakstīta tagadnē

Jā, domā un raksti tā, it kā tas notiktu tagad. Mēs dzīvojam tagad un nevaram ietekmēt nākotni. Vienīgais laiks, ko varam ietekmēt, ir tagadne.

4.Neizmanto nolieguma formu

Izvairies no noliedzošām frāzēm. Piemēram, neraksti „Es negribu būt nabags”, bet raksti „Es gribu būt bagāts”. Tu piesaisti to, par ko domā, tāpēc izvēlies domāt par to, kas tu vēlies būt, nevis to, kas nevēlies.

5.Vairāk detaļu un emociju

Ja tu sapņo par jaunu automašīnu, detalizēti apraksti to – krāsu, formu, skaņu, smaržu… Visu, ko vēlies tajā redzēt. Un noteikti atzīmē sajūtas, kuras tevi pārņem, kad vēlēšanās piepildās.

6.Vēlies kaut ko konkrētu

Kā gan Visums zinās, ko tu vēlies, ja tu pati to nevari konkrēti pateikt? „Vēlos kaut ko skaistu un atmiņā paliekošu”, bet ko tieši? Ja tavās domās nebūs noteiktības, arī tavās vēlmēs tādas nebūs, un tad tās noteikti nepiepildīsies, jo… nav jau kam piepildīties.

7.Atlaid savu vēlmi!

Nevajag vēlmi uzrakstīt, apsēsties uz krēsla un gaidīt, kad tā piepildīsies. Savus pierakstus noglabā kaut kur un rīkojies! Lai domas materializētos un vēlmes piepildītos, kaut kas ir arī jādara. Pat, ja tas nav saistīts ar konkrēto mērķi, tas var tevi laika gaitā līdz tam aizvest.

Tu tici domu spēkam? Kā tas ir ietekmējis tavu dzīvi? Pastāsti komentāros!

 

Autors: Dieviete.lv

 

4 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.