8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops: Kādā vecumā tev būtu jāprecas?

 

Mežāzis – Mežāzis ir tā zodiaka zīme, kura vēlas justies ērti un droši ar partneri vēl pirms nolemj precēties. Viņam ir jāzina, ka partneris spēs izturēt gan labos, gan sliktos laikus, tāpēc ceļš līdz precībām parasti ir ilgs. Taču, neraugoties uz to, visbiežāk Mežāži iestūrē laulības ostā vecumā no 25 līdz 30 gadiem.

Ūdensvīrs – Ūdensvīram ir augsts enerģijas līmenis un entuziasms. Šīs zīmes pārstāvjiem vajadzētu nogaidīt līdz viņi ir nobrieduši un norimušies, taču visticamāk viņi to nedarīs un apprecēs jau vecumā ap 20 gadiem. Viņu entuziasms konkrētajā brīdī ir tas, kas viņus virza laulību virzienā tik agri.

Zivis – Zivis nopietnas attiecības var biedēt, tāpēc laulību jautājums parasti tiek atlikts līdz brīdim, kad viņas jūtas pavisam pārliecinātas par savu izvēli un attiecībām. Zivis būs tās, kas precēsies vecumā no 30 līdz 40 gadiem.

Auns – Aunam patīk, ka viņam ir stabils dzīvesbiedrs, kas pavadīs viņu cauri visai dzīvei. Taču viņam patīk arī domāt, ka viņš ir ļoti neatkarīgs. Nereti notiek tā, ka Auns apprecas agri – vecumā ap 20 gadiem. Taču tad arī paliek ar savu partneri kopā uz ilgu laiku.

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.