8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops: Ko dzīvē visvairāk vēlas katras zodiaka zīmes pārstāvis?

 

Vēzis – Tā ir ļoti sentimentāla zodiaka zīme, kurai rūp komforts. Viņam dzīvē svarīgi ir radīt skaistu un ērtu mājokli, kā arī rūpēties par savu ģimeni. Viņam patīk gatavot un iepriecināt ar savām kulinārijas prasmēm mājiniekus.

Lauva – Lauva ir labs vecāks, kurš savām atvasēm sniedz daudz sava laika un uzmanības. Viņš ir materiālists un vēlas visu labāko – dārgu apģērbu un jaunākās ierīces. Atvaļinājumu un ceļojumu plānošana ir neatņemama viņa dzīves sastāvdaļa.

Jaunava – Jaunava ir mierīgais perfekcionists. Lēni, bet metodiski viņa rada to, ko sauc par ideālu dzīvi. Viņa analizē katru savu soli, lai neko neizbojātu. Viņa apvij sevi ar tām lietām un darbībām, kas viņai patīk: tie var būt dzīvnieki, daba, mājokļa uzturēšana perfektā kārtībā vai apmācības.

Svari – Svari dzīvo miermīlīgu dzīvi un tiecas pēc taisnīguma it visā, mācot to arī saviem bērniem. Viņi gribētu, lai viņu darbs ir saistīts ar laika pavadīšanu svaigā gaisā. Viņi necieš tumšu un noslēgtu darba vidi. Iespējams, viņiem ir interese par darbu sabiedrības labā.

 

Rakstā izmantota informācija no portāla Elitedaily.com.

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.