7.9 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Horoskops: Aprīļa mēnesī dzimušo gaišās un tumšās rakstura puses

 

Aprīļa Auns

Plusi

Uzstājīgums – Viņiem ir iedzimta spēja strādāt tā, lai nospraustais mērķis tiktu sasniegts. Viņi prot koncentrēties un noturēt uzmanību, tāpēc nevienam nav pa spēkam “izsist viņus no sliedēm”.

Pārliecība – Auns ir nobriedis cilvēks, kurš ir spējīgs gaidīt, kad tas ir nepieciešams. Dažkārt viņš var šķist augstprātīgs, taču patiesībā viņam ir nepieciešams laiks, lai aprastu ar apkārtni. Tiklīdz viņš nolemj, ka tu esi kaut kā vērts, tev radīsies draugs vai partneris visai dzīvei. Viņš dod priekšroku mazam un tuvam cilvēku lokam, nevis daudziem, virspusējiem draugiem.

Atbildīgums – Viņš uzņemas atbildību par to, ko pieradina. Tas var būt darbs, profesija, mērķis, ģimene, tuvākie draugi. Pret visu citu viņš var būt nevīžīgs, bet, ja viņam kaut kas ir svarīgs, tad viņš pret to izturēsies ar cieņu un atbildību.

Reālistiska domāšana – Auns uz zemes stāv stingri ar abām kājām. Viņš ir loģisks un organizēts. Ja tev ir radušās problēmas un tev ir nepieciešams padoms, lūdz padomu draugam, kurš ir dzimis aprīļa Auna zīmē. Viņš ātri vien palīdzēs tikt ar visu galā.

Mīnusi

Pesimisms – Tāpat kā viņš var būt reālists, viņš var būt arī pessimists. Aprīļa Auns spēcīgi pārdzīvo neveiksmju dēļ. Viņš ir pārliecināts, ka viņam ir jāpierāda tas, ka viņš ir pelnījis apkārtējo mīlestību. Pie tam, arī viņa garastāvoklis var būt diezgan mainīgs.

Materiālisms – Aprīļa Auniem ir svarīgi, lai viņus apņem dārgas lietas, kuras piedēvē viņam papildus vērtību. Jaunības gados viņi daudz strādā, lai vecumdienās būtu finansiāli stabili. Šie cilvēki var zaudēt pārliecību par sevi, ja viņiem zūd stabils ienākumu avots.

Konservatīvisms – Viņš ievēro noteikumus un uzmanīgi attiecas pret pārmaiņām. Dažkārt viņš var aizkavēties pagātnē un pārdzīvot kaut kādu atmiņu dēļ.

Noslēgtība – Tas vairāk ir gados jaunākiem cilvēkiem. Līdz ar vecumu viņi kļūst pieejamāki apkārtējiem. Viņi reti dalās savās problēmās un risina tās patstāvīgi. Pat, ja tas aizņem ilgu laiku.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.