2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Horoskops: Aprīļa mēnesī dzimušo gaišās un tumšās rakstura puses

 

Aprīļa Vērsis

Plusi

Intelekts – Viņam patīk intelektuālas sarunas, kuras viņus pilnībā aizrauj. Viņa ideālajam partnerim ir jāprot stimulēt viņš gan fiziski, gan garīgi. Viņš alkst zināšanu un dievina apmācību procesu.

Ziņkārība – Viņš ir ļoti aktīvs un vēlas uzzināt visu jauno un interesanto. Aprīļa Vērsim nepatīk pavadīt savas dienas bezdarbībā. Jā, neraugoties uz savu ietiepību, viņš var būt arī spontāns.

Lojalitāte – Aprīļa Vērsim ir daudz draugu, taču kļūt par viņam patiesi tuvu cilvēku nav viegli. Uz viņu nav vienkārši atstāt iespaidu, taču, ja tev tas izdodas, tu iegūsti uzticamu draugu visai dzīvei.

Dāsnums – Liela daļa Aprīļa Vēršu var būt nesavtīgi cilvēki, kuri vēlas padarīt apkārtējo dzīvi un pasauli labāku. Viņi nereti nodarbojas ar labdarību.

Mīnusi

Emociju trūkums – Aprīļa Vērsis slēpj savas emocijas un nemīl drāmu. Viņš pieprasa sapratni, elastīgumu un pacietību. Tāpēc dod viņam tik ļoti nepieciešamo laiku, nespied viņu atklāties.

Nepacietīgums – Aprīļa Vērsis vēlas, lai viss notiek tā, kā viņš to vēlas. Viss ir jāizdara ātri, un viņš labprātāk to izdara pats.

Privātīpašnieciskums – Šie cilvēki ir tipiskie greizsirdīgie partneri. Viņiem vienmēr ir nepieciešama drošība un stabilitāte it visā.

Slinkums – Aprīļa Vērsis var būt ļoti slinks, it īpaši nepiemērotākajos brīžos. Viņš nesāks kustēties, kamēr nejutīs pietiekami lielu motivāciju, lai izkustētos no vietas.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.