20.3 C
Rīga
ceturtdien, 2 maijs, 2024

Horoskops: Kādu vīrieti vēlas dažādu zodiaka zīmju pārstāves

 

Dažkārt sievietes vispār nesaprot, ko vēlas un kādu vīrieti vēlas. Vienu dienu gribas ar zilām acīm, gaišiem matiem un praktisku, citu dienu gribas kaut ko eksotiskāku un romantiskāku. Ko par šo tēmu saka zvaigznes?

JAUNAVA vēlas pacietīgu vīrieti

Jaunava ir viena no noslēpumainākajām zīmēm. Viņa citiem ātri neatklājas, kas dažkārt jaunas attiecības padara ļoti sarežģītas.

Tieši tādēļ Jaunava vienmēr meklēs vīrieti, kurš ir pacietīgs. Ja viņš viņu ir spējīgs sagaidīt, tad viņa pierādīs, ka tas ir bijis to vērts. Tāpat Jaunava meklē kādu, kurš ir “pie zemes” un kurš atbalsta viņas lēmumus.

SVARI vēlas uzticamu vīrieti

Svariem ir “smagas galvas”. Tas var nozīmēt to, ka viņi ir vai nu ietiepīgi vai arī ļoti motivēti, un tas viss ir atkarīgs no tā, ar ko viņiem ir darīšana. Svari ir loģiski, kas nozīmē to, ka viņi vienmēr analizē situācijas.

Vīrietis, kurš ir uzticams un spēj pielāgoties, būs ideālais Svaru sievietēm. Viņas arī vēlas tādu vīrieti, ar kuru var veidoties laba komunikācija un interesantas sarunas.

SKORPIONS vēlas kaislīgu vīrieti

Skorpions ir spraigs un seksuāls. Dažkārt viņš pats sevi ievelk nepatikšanās, jo viņš parasti dara un tikai pēc tam domā.

Vīrietis, kurš spēs tikt līdzi Skorpiona sievietes kaislībām, varēs ar viņu izveidot ļoti spēcīgu saikni. Tāpat šī sieviete meklē kādu, kurš ir jautrs un pacietīgs, jo Skorpionam vajag laiku, lai kādam sāktu uzticēties.

STRĒLNIEKS vēlas jūtīgu vīrieti

Strēlnieks ir piedzīvojumu meklētājs un dzīvo ar vieglu prātu. Viņš izmanto izdevību izmēģināt ko jaunu, bet tajā pašā laikā viņš neiebilst visu dienu pavadīt mājās kopā ar savu mīļoto.

Strēlnieku sieviete meklēs vīrieti, kurš ir jūtīgs un izmantos humora izjūtu, lai izietu no neērtām situācijām. Tāpat viņai vajag kādu, kurš ir tikpat aktīvs kā viņa pati. 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.