6.1 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops: Kādu vīrieti vēlas dažādu zodiaka zīmju pārstāves

 

VĒRSIS vēlas vīrieti ar stingru gribu

Vērsis ir viena no iecietīgākajām zīmēm. Kad viņš ir attiecībās, viņš ir viena no visnopietnākajām zīmēm, ja runājam par saistībām.

Vēršu sievietei vajag romantisku un kaislīgu vīrieti. Tāpat viņai vajag kādu, kurš spēj pats ar sevi tikt galā; nekas viņai nešķiet seksīgāks par vīrieti ar spēcīgu gribu un apņemšanos.

DVĪŅI vēlas atklātu vīrieti

Dvīņiem visu laiku patīk izmēģināt jaunas lietas. Viņi ir piedzīvojumu meklētāji un sociālas būtnes, tieši tādēļ Dvīņi vienmēr gaidīs, ka viņu partneris “turēs līdzi” neatkarīgi no situācijas.

Dvīņu sievietei vajag vīrieti, kurš būs atklāts, teiks, ko domā, bet tajā pašā laikā ar to nešaus pār strīpu, un tajā pašā laikā viņam ir jābūt jautram un rotaļīgam.

VĒZIS vēlas vīrieti ar laipnu sirdi

Nevienam nav laipnākas sirds kā Vēzim. Viņš vienmēr izvēlas attiecībās to, kas ir labāks partnerim, tomēr tas nenozīmē, ka tu no tā vari speciāli gūt labumu.

Sieviete-Vēzis meklē vīrieti, kurš ir tāds pats kā viņa. Kādu, kurš ir godīgs, sirsnīgs, spējīgs būt vienatnē un tādu, kurš ir spējīgs veidot veselīgas attiecības. 

LAUVA vēlas flirtējošu vīrieti

Lauvai visās jomās ir nepieciešama uzticība un motivācija. Ja viņas otrajai pusītei nepiemīt šādas īpašības, šīs attiecības izjūk.

Lauvas sieviete meklēs vīrieti, kurš ir tāds pats kā viņa. Lauva ne vienmēr ir nopietna; Lauva vēlas partneri, kurš arī ir dāsns un zina, kā flirtēt.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.