6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops: Kādu vīrieti vēlas dažādu zodiaka zīmju pārstāves

 

MEŽĀZIS vēlas strādīgu vīrieti

Mežāži ir gudri un nopietni individuāļi, tieši tādēļ viņiem vajag vīrieti, kurš ne vienmēr ir nopietns un  kurš māk ieviest jautrību. Sieviete-Mežāzis, protams, novērtē partneri, kurš ir tāds pats kā viņa tādēļ, ka ar šādu vīrieti viņa spēj “savienoties” daudz dziļākā līmenī.

Mežāzim – sievietei vajag vīrieti, kurš ir ļoti strādīgs (un jautrību mīlošs, protams).

ŪDENSVĪRS vēlas pievilcīgu vīrieti

Ūdensvīrs ir radošs, tieši tādēļ mīlas prieki ar viņu ir tik kaislīgi. Viņam patīk savu gudrību pielietot gan guļamistabā, gan ārpus tās. Ūdensvīri ir labākie partneri piedzīvojumu meklētājiem.

Ūdensvīrs meklē vīrieti, kurš ir ļoti pievilcīgs un kaislīgs. Tāpat šī sieviete grib kādu, kurš ir sabiedrisks, tādēļ ka tas viņai liek pašai par sevi justies pārliecinātākai.

ZIVIS vēlas romantisku vīrieti

Zivis ir emocionālas un viņas zina, kā šīs īpašības izmantot savā labā. Viņas laiž garām negācijas, kas nāk no citiem cilvēkiem, tomēr būs atklātas par to, kas viņas nomāc.

Zivis vēlas attiecības ar kādu, kurš ir aizrautīgs un apdomīgs. Tāpat viņas ļoti novērtē ikdienas mazo romantiku, tādēļ nevajag baidīties viņām izrādīt savas dziļākās emocijas. 

AUNS vēlas intelektuālu vīrieti

Auni ir patstāvīgas, neatkarīgas un loģiskas būtnes. Viņiem patīk pavadīt laiku vienatnē, jo savā ziņā viņi ir ļoti dziļdomīgi.

Sieviete-Auns meklē vīrieti, kurš spēs iesaistīties intelektuālās sarunās. Viņai ir vajadzīgs partneris, kurš ir par sevi pārliecināts un atklāts. Aunam nav laika stulbībām.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.