6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Horoskops: Kādi hobiji piemīt dažādu zodiaka zīmju pārstāvjiem?

 

Strēlnieks

Šajā zīmē dzimušajiem interešu un aizraušanos nav tikai daudz – to ir ļoti daudz! Viņiem patīk daba un atrašanās ārpus telpām. Strēlnieku garajā aizraušanos sarakstā noteikti ir ceļošana, rakstīšana, lasīšana, pārgājieni, piedzīvojumu sports, filozofija, mūzika un fotogrāfēšana.

Mežāzis

Mežāži visbiežāk ir introvertas personības, kas dod priekšroku hobijiem, kuriem var nodoties mierā un klusumā – savās mājās. Viņi ir arī praktiski, tāpēc vaļasprieks bieži ir lietderīgu lietu radīšana. Mežāži varētu aizrauties ar lasīšanu, dārzkopību, mākslinieciskiem darbiem un izsmalcinātu kulināriju. Topā augstu vietu ieņem lietišķā māksla.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir viena no zodiaka zīmēm ar plašu interešu loku. Lai gan plaši pazīstami kā apsēsti ar jaunākajām tehnoloģijām, Ūdensvīriem patīk arī citas nodarbes, piemēram, lasīšana. Starp hobijiem varētu būt datorspēles, krustvārdu mīklas, izgudrojumi, internets un nodarbes ārpus telpām, saviesīgi pasākumi un piedzīvojumu sacensības.

Zivis

Zivju zīmē dzimušie pazīstami kā maigākās dvēseles starp visām zodiaka zīmēm. Atbilstoši savam simbolam, Zivis bieži aizraujas ar lietām, kas saistītas ar ūdeni – peldēšanu, makšķerēšanu, laivošanu, ūdens sportu. Hobiju sarakstā augstas vietas ieņem arī lasīšana, rakstīšana, dejošana, kino, kulinārija un retu priekšmetu kolekcionēšana.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.