1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Horoskops: Kādi hobiji piemīt dažādu zodiaka zīmju pārstāvjiem?

 

Auns

Auni ir entuziastiski, aktīvi un enerģiski. Viņus garlaiko nodarbes, kas saistītas ar atrašanos vienā vietā, tāpēc viņi vienmēr meklē kādu aktīvu darbošanos. Aunu hobiji parasti ietver sportu, spēles brīvā dabā, piedzīvojumu sacensības, datorspēles, enerģisku mūziku, braukšanu ar motociklu vai jaunāko šovu skatīšanos (ja nu Aunam gadījies palikt mājās).

Vērsis

Vērša zīmē dzimušie paši ir diezgan mākslinieciskas būtnes, un viņiem ir lieliska mākslas izjūta. Tomēr slinkās dabas dēļ viņu hobiju skaits parasti nav liels. Vērša aizraušanos sarakstā varētu būt glezniecība, mūzika, dziedāšana, tēlniecība, dārglietu vai senlietu kolekcionēšana, dārzniecība, makšķerēšana un lasīšana. Vērši bieži ir pārāk kūtri, lai brīvajā laikā nodarbotos ar sportu.

Dvīņi

Dvīņiem patīk vaļasprieki, kuros tiek nodarbināts gan ķermenis, gan prāts. Turklāt svārstīgā daba liek nemitīgi pārslēgties no vienas aizraušanās uz citu. Dvīņu hobiji var ietvert visplašāko interešu loku – sākot ar galda tenisu, badmintonu un piedzīvojumu sacensībām, līdz krustvārdu mīklu minēšanai, kultūras pasākumu apmeklēšanai un valodu apguvei.

Vēzis

Vēža zīmē dzimušie pārsvarā ir mājas dzīves cienītāji, un viņu hobiji ir saistīti ar mājām. Tai pat laikā, bieži var satikt Vēžus arī, piemēram, labdarības pasākumos. Vēžu vaļasprieku topa pirmajās vietās varētu būt dārzkopība un citi lauku darbi, interjera veidošana, kulinārija. Vēžiem tāpat patīk ceļot, apmeklēt muzejus un lasīt.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.