8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops: Kāda humora izjūta piemīt dažādām zodiaka zīmēm

 

Noskaidro, vai tu esi smieklīgais un dzīvespriecīgais cilvēks vai arī pukstošais un pārāk nopietnais. Kāda humora izjūta piemīt tavai zodiaka zīmei?

Auns

Tev piemīt lieliska humora izjūta, taču ne visi ir gatavi to pieņemt. Tev patīk smieties par sevi, taču arī citus paķircināt tev patīk. Daži tavi jociņi un komentāri var šķist patiešām nepatīkami. Tavs humors ne vienmēr patīk citiem, bet pieticīgie un kautrīgie cilvēki vispār tevi uzskata par rupekli.

Vērsis

Tev var nepatikt kādi jociņi, un tu par to nekaunēsies. Sliktākie jociņi tavā izpratnē ir par figūru, diētām, ģimeni un citām personiskām tēmām. Pie tam, tev patīk pajokot par sabiedrību, kurā tu dzīvo, vai par politiku. Īsi un precīzi stāstiņi ir tas, ko tu augstu vērtē.

Dvīņi

Tu esi jokdaris jau kopš dzimšanas! Tu bieži smejies savu asprātību dēļ, taču tās var kaitināt tavus sarunas biedrus. Pie tam, tev patīk smieties skaļi. Vēl tu ne vienmēr uzvedies taktiski un mēdz izspiet citus. Tavas mīļākās anekdotes ir par ballītēm, intīmo dzīvi un alkoholu.

Vēzis

Tev patīk jautrība, taču ne visi joki spēj atstāt uz tevi iespaidu. Tev patīk komēdijas. Humors šādās filmās mēdz būt pārāk „melns”, taču ir arī smalki un intelektuāli joki. Anekdotes ar necenzētiem vārdiem noteikti nav priekš tevis.

 

1 KOMENTĀRS

  1. zivtiņas viedoklis: .. ja vēl tiešām izdodas nosarkt – varbūt tomēr neesam pagalam ‘samaitātas’

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.